23.05.16
18:46
Здравейте, тъй като фитнеса е доста индивидуален спорт и след като потърсих, нищо не ми хвана окото реших да попитам и аз.
Наскоро смених града, работата, залата (тренирам от 9 години и за това време в друга зала съм стъпвал точно 5 пъти), но вечно съм недоспал, прибирам се скапан от работа, не ми се тренира, мързела е мръсна к**ва, но просто нямам енергия. Та реших да си взема един бустър, но тъй като аз за тия години съм си вземал 3 пъти добавка, 2 протеина и един креатин, нямам особен опит в тия неща, та се спрях на SCITEC Hot-blood 3.0, струва ми се прилично за цена/количество, но реших да си взема и някакви аминокиселини, проблем ли е ако ги пия с буустера? Може ли да ми препоръчате някоя прилична марка, спрямо цената. Усещам, че вече съм достигал почти лимита на тялото си, без режими и добавки, тъй като не ми се занимава с режими (същност спрях хляба, което се отрази доста добре на корема ми), та реших да си взема евентуални тия двете, като бустера ще го пия само като ми е “умряло”.
Ударих един лек формат на основната част, тъй като обичам да карам хората, да се упражняват, да четат.
Темата беше редактирана от lqlq23 на 23.05.16 18:47.