Ходих сутринта да си правя снимка пак шофиране и ходене.... Вчера предобрих, събра ми се ходене около и над 5 км и тренировка ... трябваше с една идея по внимателно. Днес като ходя всичко пари и боли, затова че почивка. Довечера имам едно излизане но ще го огранича, да няма ходене и няма да стоя дълго. Та да видя утре за рехабилитацията дали ще се възтанови. Иначе днес отпусна чак като се върнах от снимката.
П.С - Сега като започна да освобождава повече флексията на глезена, започна да ме боли точно където е болта в кокалчето на глезена, явно сухожилието се е събудило и започва да се ползва повече и главата на болта му пречи сега. Но пък на базата на предишното, горе долу бързо се оправя. Дано и сега стане така.
Мнението беше редактирано от kaloyan на 04.04.23 10:15.
Доктора ми се обади и каза че нещата са ок, има още да зараства. Пита ме дали имам някакви оплаквания и каза че щом ходя по 5 км съм ясен. Каза че в момента мога да работя с леки тежести, което значи че едва ли може да дигам мъртва тяга. То така или иначе аз ще разбера като дойде този момент. Имам на мястото на зарастването едно като бабунка което е от коста и така ще си остане, което не ме бърка.
Каза направо да се обадя след 5-6 месеца да ми махат металите .. Демек повече да не се обаждам и да ходя на прегледи .. хаха :)
Относно въпроса за наколенките, аз сега ще излизам и реших да сложа ластична. Тъй като ходенето по заведения не ми е част от тренировъчниия процес, а вчера предобрих и сега ме боли коляното като ходя, плюс другите болки. За да ми е малко по-конфортно и да не рискува някъде като стъпя, да ме сецне.
За 2-3 дни от салатите и лекото хапване веднага започнах да свалям, ама и тази вечер ходих да се виждам с едни колеги и малко развалих режима, понеже хапнах допълнително половин порция картофи и изпих 2 бири. Досега бях стриктен, просто си го отбелязвам.
Крака съответно отново ... но не толкова надут, ама пак мармалад .. Хем коляното, хем глезена, хем се надува. Утре май ще ходя на рехабилитация с колата.
Вчера повися доста крака и съответно днес ходих с колата на рехабилитацията и по-леко. После отидох да си взема диска със снимките и срещнах на улицата доктора ми. Направи ми един бърз преглед на улицата :))) и каза да се чуем след месец, ако ми пречат болтовете големите които са до глезена, да му се обадя да ги махнем. По-тъпото е че каза така и предния път за единия болт, уж за 10 мин, едвам сварихме да го махне. Висях по болниците та се отнесох. Ето и снимките, има още да зараства, ама си е станало в момента едно добро мармаладче...
Привечер ще видя, точно какво ще тренирам. Ето разликата от февруарската и тази снимка от вчера.
Пич, ти луд ли си?
Супер се налива.
Това е най-некръвоснабденото място и съответно най-трудно зарастващото поне по думи на докторите.
Натискай с мярка и точно това е хватката да го усещаш кога предобряш. Ще се надува кат балон, това е, ако искаш да му даваш зор и не е толкова страшно. Следи болката и това ти е играта.
Пич, ти луд ли си?
Супер се налива.
Това е най-некръвоснабденото място и съответно най-трудно зарастващото поне по думи на докторите.
Натискай с мярка и точно това е хватката да го усещаш кога предобряш. Ще се надува кат балон, това е, ако искаш да му даваш зор и не е толкова страшно. Следи болката и това ти е играта.
Ти остави, ами както се бях натоварил и заспах следобед, всичко болеше и като се събудих реших никакви натоварвания само лежане. И сега вечерта тоя крак се едно е нов, ходя си няма никакви проблеми, даже не мога да повярвам да чукна на дърво. Просто такива големи амплитуди не съм очаквал. Велоергометъра много помага, той ми е основния инструмент и за загрявака по 15-20 мин и като тренировка. Ползвам и други уреди и имам много точна представа как да натоваря, засега стават нещата.
Днес стартирах с велоергометър 15 минути, после правих разтяганици, клекове върху ниска пейка с акцент на болния, степер няколко серии по 30на бройки на крак и стълби. Диск за разтягане и след това баланс на болния крак за по 10-15 секунди. Ходене 1,2 км.
От днес си вкарвам баланс на болния крак, като съвсем леко го вкарвам, тъй като забелязах че стабилизаторите никакви ги няма и това ми пречи и при ходенето.
Второто следва първото и правя корекция при ходенето. Гледам да ходя по-бавно но да задържам повече на болния крак за да не куцам. Съответно флексията се натоварва още повече и започва да ме боли долу в глезена около единия болт, затова кратки дистанции засега.
Другото упражнение което вкарахме скоро пети пръсти, ще го избутам по-напред и ще започна да го правя бавно и с възможно най-голяма амплитуда.
Засега целта за следващата седмица е да разтегна още флексията, за да мога да ходя нормално и да слизам по стълбиите нормално, защото заради нея, не мога да го правя както трябва.
За по следващата седмица и следващите е да мога да държа баланс на един крак без дискомфорт и за време и после ще започна да правя, тяга на един крак, без тежест де.
След това може би ще започна да правя ходене на пръсти за време и серия, но да видим. Засега да оправя ходенето и да не боли, другото когато тогава...
П.С - По тази причина, на рехабилитацията спирам да ходя пеша, докато не си коригирам ходенето да е както трябва, иначе е безсмислено.
Мнението беше редактирано от kaloyan на 06.04.23 11:17.
Днес ходих на рехабилитация с колата. Вкарахме 3 нови упражнения, едното е слизане от висок степер със здравия крак и връщане обратно. Другите 2 бяха на босу, на него правя за първи път. Едното е ходене с високо коляно, другото беше ходене и пристъпване, като болния крак е опорен.
Независимо от мен рехабилитатора явно ме усети и ми даде други неща, които помагат точно за това за което и аз си мислех. Натоварих много добре..
Обаче после трябваше да походя малко до еконта и да се върна 800 метра и всичко ме заболя. Коляното и най-вече долу на глезена на винта. Като разтегля флексията и започва там да боли. Ще изчакам месеца и ако това не престане ще трябва да ходя да ги махат тези болтове, много мъчат, обаче няма как, държат цялата работа.
Сега почивам тук 3 часа с вдигнат крак и после ще трябва да ходя да си подписвам договора и довечера на кръчма. Хич не ми се ходи, но ще трябва да отида поне за 1-2 часа.
П.С - сутринта имах намерения да ходя и да се връщам пеша, въпреки че казах че няма да го правя. Добре че все пак съм си взел поука с годините и не отидох, иначе сега щях да страдам много, а сега е по-малко.
Мнението беше редактирано от kaloyan на 07.04.23 11:28.
07.04.23
20:29
Глей да не се изкушиш да удариш некой гюбек у кръчмата само.
Абе да ти кажа не се изкуших, ама се направих на мармалад, добре че успях дасе прибера. Певицата ми пя на ухо. Отделното и шефките, ама те са толкова готини. И както ти ми писа така стана, идеята беше да не съм на мармалад понеже не мога да ходя. А така се насвяткаш, че е цяло чудо че се прибрах без последствия, поне засега.
Мнението беше редактирано от kaloyan на 08.04.23 08:44.
Вчера реаниманиця, днес няма да пия :)
Стартирах с велоергометър 20 минути, после правих раздвижване на крака с комбиниран степер + клякане в супер серия. Баланс на един крак. После правих с дъмбелите малко за горната част, ама са много леки и само раздвижвам. Следобяд може би ще се разходя до някоя площадка.
При баланса на един крак има дискомфорт и не мога да вдигам много секундите , но по-натам.
П.С - Добавям 3 км ходене без прекъсване. Най-дългото ми засега. Вече след 2.5 км, започна да става тегаво и тъкмо навреме се прибрах. Боли навсякъде, коляно до единия пирон до другия. Явно сухожилието на големия пръст е проблема, то е най-засегнато .. ама ... ще видим натам как ще да е.
Мнението беше редактирано от kaloyan на 09.04.23 12:04.
Днес сутринта се чувствах толкова добре, че не издържах и отидох на рехабалитацията пеша. Там се понатоварих доста. Стъпвах на доста високо стъпало и слизах от него. Напомпих се доста, съответно ми стана трудно на връщане ходенето, но само в края, не съм пресолил манджата.
Днес отбелязвам точно 4 месеца от счупването и точно с това съвпадна че днес като се събудих от сън не ми беше одървен крака и можех да си ходя почти като все едно да съм го разгрял.
Вчера пробвах един друг тип разтягания за сухожилието на големия пръст, много добре понасят, ама трябва да внимавам, защото едната поза е да седна на сгънатите си крака. Съответно се подпирам да не стане фал с тези железа.
Тази седмица докрая и следващата дополовината , ще си правя сам рехабилитацията и движенията. Като ще започна да правя пълен клек като се хващам за неще пред мен. ПРосто да имам диапазон на движение, не толквоа да се товаря.
Тръгвам и на работа на 18ти, затова че ще ми става все по-весело..
Ако правя рехабилитация така както днес, далече няма да стигна. Бях на крак повече днес и после ходих малко по един баир по работа и качвах стълби и сърцето ми заприпка.
Ядосах се и отидох да се раздвижа повече по един баир качих 222 стълби и още пеша и после се върнах ...
И сега не ми е добре, крака протестира. Отделно на слизане ми се стъжни, хем немощ, хем болки :) ... Няма да отбелязвам нищо ... като не съм в София е така ...
Днес пак така ... почти цял ден на крак. Не тренировки, а ходене по работа и .. балон :)... Сутринта само направих упражненията както си ми е реда, съответно много добре и на ходене и на всичко. Обаче после като ме хвана работата, даже си носех и разни по-тежки неща по 10на килограма :) ... Сега съм в бокса почивка ...
Утре ..... ще пробвам да ходя по-малко и само следобяд да ида да изкачвам стъпала ... ама дали ще стане незнам.
Ходене ми се събра доста тези дни, като само сутрин правиих упражнения за крак. Като цяло коляното заяква, вече не боли на разтягане нито на ходене. Съответно болката се премести отново на счупеното, като го понатоваря. Болката в сухожилието долу при винта също не съществува. Ако не е постоянното подуване на крака и произхошдащите от това смущения, бих бил доста доволен. Но не съм чак толкова към момента. Вече съм в София и започвам работа от утре и ми предстоят пак ходения напред назад за документи ... Но в сряда възобновявам за малко рехабилитацията, а в края на седмицата имам пак пътувания и тн ... Флексията е добре, но просто трябва да намеря начин да не ходя толкова много и да правя повече упражнения без дълго ходене. Понеже не ми харесва как се надува крака и заболява, като в резултат на това куцам немалко ..
Мисля към края на месеца да се свържа с доктора и да видим да ми махне фронталния винт, който е и най дълъг. Не ми се ходи по тези болници и ако наистина няма начин да стане бързо, няма да ида повече. Ако трябва ще им предложа да им платя, вместо да се мъкна за направления, после да ме водят на отчет в болницата и куп други простотии, заради които губя супер много време и нерви.
Мнението беше редактирано от kaloyan на 17.04.23 22:03.
Днес се съсипах от ходене пак ... Крака е мармалад ...Утре вече ще ида на рехабилитация ...
Иначе само малко информация. Има една система на министерството уж електронна. Аз нямам електронен подпис. Но има едно приложение и (система) за айфон, сигурно и за андроид я има. Казва се ЕвроТръст, те могат да се използват за портала на мвр. Безплатно е ..
За 2 минути става регистрацията като си снимаш личната карта и въвеждаш данни.
После като идеш на сайта на МВР и там пишеш в моя случай “електронно свидетелство за съдимост” може да избереш като автентикация КЕП-Евротръст ... и така се логваш. Но системата е толкова куха, че преди това ръчно трябва да си създал обикновен профил, като след това излизаш от него и се логваш като избираш КЕП-Евротръст. От там се показва нотификация в приложението на телефона и нещата стават .... ..
Така май могат да се използват и другите електронни услуги за актове, документи и тн ... Колко работят и как един господ знае... Като направих заявлението, платих по банков път 3 лева и сега чакам да ми го пратят това свидетелство за съдимост.....
Да видим дали сме мръднали от 1952 година ... А преди това звънях на 7 телефона, да питам къде могат да ми издадат свидетелство за съдимост, понеже са го преместили от Попа и не ми вдигна никой.
Включително и от националния телефон за правна помощ. Сега не знам да плача ли да се смея ли. Думите знаете какви ми идват да използвам. Ще получиш правна помощ ако си закъсал точно на “Дедов ден” горе долу колкото и медицинска ..
Мнението беше редактирано от kaloyan на 18.04.23 17:44.
Сега не знам да плача ли да се смея ли. Думите знаете какви ми идват да използвам.
Той поета го е казал: „Не пей ми се, не смей ми се, от днес вече ще да блея?“
А преди това звънях на 7 телефона, да питам къде могат да ми издадат свидетелство за съдимост, понеже са го преместили от Попа и не ми вдигна никой.
Ти от кога не си вадил. От Попа го преместиха има няма 22-24 г. Първо в Софийски районен съд-сградата до ВИАС на Римската стена. Сега е в едната от двете нови сгради на съда, тази в която е наказателната колегия. На Петте кьошета. Тръгваш от там по трамвайната линия в посока НДК, и ще я видиш вдясно - една нова със синкава стъклария.
ПС.....Кала, бе ти нет ползваш ли. Само като напишеш свидетелство за съдимост, дори без София, ти вади основния сайт. Там си пише и адрес, и на кое гише и т.н. стъпка по стъпка. Чак се чудя какви телефони си въртял и защо.
https://srs.justice.bg/bg/14007
Мнението беше редактирано от D_M на 18.04.23 18:01.
Абе да ти кажа като днес походих яко и мислех да ида до там се отказах, така вече бях припаднал и затова си го изкарах като най-големия гъзар - по електронен път.
Имай предвид че информацията е многостранна. Не е само този сорс, даде ми възможност и да ходя и до други места. Затова звънях по телефоните ....
Казваш да не се обаждам, а да си пръсна гъза от ходене. :)
Е то няма как да са дали адрес, кое какво и т.н., пък да менторат.
Иначе има и ел. свидетелства, но каза, че и на място искаш да идеш. Пък и не знам какво ти трябва/имаш възможност, за да извадиш по ел. път
Мнението беше редактирано от D_M на 18.04.23 18:53.
Е то няма как да са дали адрес, кое какво и т.н., пък да менторат.
Иначе има и ел. свидетелства, но каза, че и на място искаш да идеш. Пък и не знам какво ти трябва/имаш възможност, за да извадиш по ел. път
Възможно е аз да съм гледал стари неща и тн и да съм се заблудил ... Ама да знаеш че на Попа не е било преди 22-24 години, доста по-малко са :) .. Мисля че до 2010 някъде, там го вадих. Не мое да съм толквоа стар, аз преди 22-24 годни съм бил на 2-3 годинки. Много съм млад ей.... в рая на чичковците :)
Ами говоря по спомен, когато се мотаех по СРС на Римската стена, което бе отдавна. Но може и да бъркам за периода.
Ами говоря по спомен, когато се мотаех по СРС на Римската стена, което бе отдавна. Но може и да бъркам за периода.
Стана бързо свидетелството по онлайн път, имах го още на следващия ден без да ходя никъде. Даже от горещата линия ми се обадиха вчера, след един ден, да питат защо съм звънял :))
Какво свърших с тренировките , горе долу вече слизам и качвам високи степери с болния крак. Правя и клек на ниско стъпало, сядайки. Глезена отпусна още флексията.
Вече мога да балансирам на един крак за малко секунди, гледам да не прекалявам за да не стане беля, като се навеждам напред и назад. Мускулите за стабилизация вече се активират. Това което трудно мога да правя е да ходя на пръсти, опитвам се лека полека, но внимавам много. Иначе упражнението пети пръсти ми е лесно. Ходенето е добре до 2 км и нещо ... И мога да го съчетая и с рехабилитацията. Ако е повече ходене продължава да ми идва трудно. Мислех да започна да карам велосипед по равното, но просто не си струва риска. Трябва ми още време, да заякне крака и да позарастне. Затова началото на май или другата седмица ще се свържа с доктора, да го питам за болчетата.
Все оше куцам. Не куцам когато ми е свеж крака и по равното. Но обикновено като го натоваря започва да ме дърпат сухожилието и да боли около счупеното и в глезена .
Днес сутринта ще не ща походих с 10 кг раница, натежава ми на болния крак, ама нямаше проблеми..
Карах 1 час велоергометъра без прекъсване, без да имам някакви мускулни проблеми, но усещам кардио формата ми е паднала доста, но пък мускулния тонус се завръща. Беше на 5та степен с около 63 оборота, леко но продължително. Пулс не съм мерил....
ПРавих и баланс на баланс диска, както и стъпване и задържане на един крак пак баланс. Пробвах и леко да повдигам на пръсти само на един крак, но вече с подпиране, да свиквам на движението и леко да натоварвам крака.
Всичко по малко без да пресолявам, че утре съм на рехабилитация. .. Там ще видя да се пораздам. Та идеята днес беше да не се натоварвам много, за да може утре като ида пеш, да съм свеж.
Днес почти на рехабилитацията пресолих манджата ама леко и то вече като бях стигнал до нас усетих ...
Като упражнения правих качване на степер и след това доста слизане, като сменихме височината и доста слизах. Накрая и босу пристъване с крак и вдигане на здравия от коляното плюс задържане. Това май малко не дотовари и като тръгнах да се прибирам, в началото беше добре, но към края взе да ме наболява.
Вчера ходих повече и бях в офиса и както винаги не ми се отрази добре, вечерта бая понакуцвах. Даже днес се чудих дали да ида на рехабилитация, но отидох и нещата бяха добре. Кляках на босу топка, няма проблеми ....
Другата сряда ми е последна с рехабилитаторите. Като мускулатура всичко е ок, флексията е добре. Но това което виждам е че те не искат да поемат риска за по динамични упражнения, то може би и няма как, след като още не ми е зарастнала коста. ..
Затова че от там насетне продължавам сам, знам какво да правя. Тъкмо ще ме улесни това.
Но за съжаление счупеното си е счупено, тези силовите неща, нямам проблем с тях, обаче в момента в който тръгна да ходя повече и по-дълго си боли счупеното и няма спасение, просто време ще трябва още. Надявам се да не е много.
Вторника на 2ри май ще пиша и на доктора, да видим да махаме болчета ..
Говорихме, каза задължително да оправя походката и да отида на снимка и на преглед на 23 май.
Аз знам какъв е проблема и се хвашам сериозно. Не мога да натоварвам към пръстите на крака, там има слабост и това ме кара да прехвърлям по бързо тежеста. Ще мина на пръстово ходене напред и най-вече назад, като тренировка. Ще правя и прогресии за баланс на болния крак. в началото мога и да си помагам.
Днес стартирах с велоергометъра и после упражнения на един крак включително, но с внимание. После излязох да ходя и отидох до южния, там изимитирах някакво раздвижване и се върнах..
Разбрах и последната компонента за куцането. Всъщност нещо на което не съм обърнал внимание е че с болния крак много бавно извършвам самото движение на замах, а пък като стъпя и започна да прехвърлям тежеста напред е много бързо и не оставам на него. В крайна сметка го оправих това. Но проблема е че при правилно ходене малко мога да го правя преди да започне да боли. Същото е и с упражненията към пръстите и на един крак.
И преди съм го писал но всъщност ходенето го оставям до 2 км даже и по-малко, а ще правя повече силови. Просто няма смисъл да ходя дълго и криво ...
Даже специално ще огранича работата и пътуването до места където се събира ходене, понеже нищо няма да направя ...
Сега вечерта правих пак упражнения за баланс + ходене с високо коляно, ходене назад и ситно ... Общо взето бегови за инвалиди ...
Ходенето назад е добре понеже се стъпва първо на пръсти и при ситното пак стъпвам първо на пръсти. Там ми е проблема засега и като цяло е най-трудно за ставите се натоварват. Продължавам с това както и повдигане на пръсти на един крак, засега с подпиране, да засиля и малко прасеца, надявам се да станат нещата.
Общо взето усетих разликата, да чукна на дърво...
Мислех да излизам с колелото навън но си направих равносметката, че докато крака ми не може да поема импакт, няма смисъл от риска.
Надявам се като правя тези упражнения с прогресии, лека полека да започна да подскачам от крак на крак по натам и чак тогава евентуално ще излизам с колелото. Но то е по вероятно да започна да подтичвам леко преди това ....
Засега само фантазии ... ама не е лошо човек да си пофантазира от време на време. :)
Днес пак карам леко. Раздвижване и упражнения за баланс. Повдигане на пръсти с лек акцент към крака. Днес за първи път правя и дълбок клек, обаче се придържам леко.
Мен ме хвана някакъв вирус. Само гърлото ме боли, но като цяло не е приятно. Вече втори ден, надявам се утре да съм ок...
Сутринта качвах и слизах стълби + велоергометър. Клекове до долу с помощ и малко клек без помощ, обаче там още не ми е комфортно и слизам само малко под паралела.
Следобедта излязох на разходка и направих 3.7 км .. най-дълго досега. Упражненията ми помагат доста .... Утре няма да ходя много много а само упражнения ...
Интересно ми е крака как ще реагира на днешното натоварване, в момента е добре. Обаче тоя шибан вирус, как можа баш сега да ме хване, тъкмо нещата взеха да прогресират добре.
Ами не реагира много добре, очаквано ме наболява и е поодървил, то и забравих че имах среща днес и пак трябваше да излизам. Днес го оставам почивка, само сутринта задвижих малко, но видях че не е за товарене и спрях.
Съответно и тъпия вирус ме държи, отпуснато ми е .... Надявам се утре за последната рехабилитация да съм добре :)) ... Тук сега следобед и вечерта съм почивка.
Не че ми се лежи и почива, ама съм принуден.
Мнението беше редактирано от kaloyan на 02.05.23 14:19.
Сега се усетих че започнах да усещам разни признаци още събота сутринта ... Той рехабилитатора, кихаше в петъка .. днес като ходих дънеше на кашлица и вика че било от друго ... От там съм се заразил. ...
Като гледам симптомите все едно е ковид миналата година както го карах... Само дето нямам температура, симптомите същите. Все едно се оправяш, ама почти. Както вчера бях добре, днес следобяд ме надъни яко хремата. А минаха вече 5 дни.
Малко ме е яд, понеже тъкмо започнах с крака да действам добре ... А съм като парцал в момента. Още повече се пъна в работа.
Приключих с рехабилитацията и минавам на собствен режим .. Крака вече отича доста малко, обаче получих бонус разширени вени по глезените и на този крак, а ми беше здравия ... Както и да ще го преживеем.
Утре ако ме отпусне вируса, все го чакам да е последен ден, ще си направя една хубава “силова” тренировка..
П.С - аз мислех че съм се оправил затова отидох сутринта на рехабилитация, а то следобяд се оказа че нищо подобно. То след този счупен крак и това отпускане не мога да разбера, слабост от тренировките ли идва, от травмата или от вируса .. Не е лесно :)
Мнението беше редактирано от kaloyan на 03.05.23 23:23.
04.05.23
00:12
Здравейте. Може ли да попитам защо вече чакам 15 часа за одобряване на публикация от модераторите?
Здравейте. Може ли да попитам защо вече чакам 15 часа за одобряване на публикация от модераторите?
А що питаш точно в този дневник?
Иначе по въпроса......ами заети са. Повечето от тях основната им дейност е като инвестиционни посредници и покрай тая война в Украйна стоковите и финансовите борсите са леш. Да купуваш ли, да продаваш ли обезценени финансови инструменти. Много е напрегнато, хората губят милиони. Споко, ще ти видят мненията.
Мнението беше редактирано от D_M на 04.05.23 00:50.
А що питаш точно в този дневник?
Иначе по въпроса......ами заети са. Повечето от тях основната им дейност е като инвестиционни посредници и покрай тая война в Украйна стоковите и финансовите борсите са леш. Да купуваш ли, да продаваш ли обезценени финансови инструменти. Много е напрегнато, хората губят милиони. Споко, ще ти видят мненията.
Той сигурно не е разбрал кое какво е и е хванал последното мнение. Аз писах по-късно вчера :)
Днес по-добре и хремата си е отишла почти, ама да видя към обяд следобяд как ще е ..
Раздвижването си го описвам за ориентир
1. 15 мин велоергометър на 6
2. 3х20 на крак, коляно към стена + ходене високо коляно и задържане и ходене назад.
3. на диска за баланс 2х20 наред назад 2х20 кръгове + степер 30-40 бройки след всяка серия баланс + обикновено ходене и ситно на пръсти (на болния не мога да задържам на пръсти, минава през пета)
4. 3 пъти качване и слизане по стълбите до 6тия етаж
5. 3 х 10 пълен, но леко асистиран клек.
На качването до 6тия етаж се задъхах яко, а предните дни ми нямаше нищо. Съответно на третата серия леко ми прималя и стопирах, защото слизането започва да става сложно и да не се пребия.
После на клека след серията от 10 направо ми спираше тока ...
Но това е вируса и няма общо с травмата. Ще видя по натам как ще е.
Сутринта беше една от първите сутрини когато крака ми беше спаднал напълно и като станах от леглото я нямаше тази скованост и си ходех нормално.
Мнението беше редактирано от kaloyan на 04.05.23 10:05.
Следобедта пак ме хвана хремата. НАправих си тест бърз за ковид, не ми показа. Предвид това че въртях нурофен и парацетамол, вече ми писна и в момента въртя ракия и после уиски. Утре ще пътувам и трябва да доизлекувам хремата която е останала.
Не тренирах следобед, но реших да ходя малко до магазина, крака е много добре. Разбрах и последната компонента от правилното ходене е да не забавям точно преди стъпването, даже да му давам малко сила да удари в земята, а не да го спирам. Като слизах по стъпалата пробвах да остана на пръсти на болния крак и се получава, вярно е че бях с обувки по твърди и това помага, но пак е прогрес.