03.07.05
09:31
Здравейте аз съм от момче от София на 24 години съм и имам доста кофти проблем ...тренирам от около 2 години и съм взимал стероиди + креатин.Бях в поредния цикул със стероиди+креатин+гейнър когато ми се наложи да прекратя фитнеса за 3 месеца и тогава доиде моят ужасен проблем.По цялото тяло съм в целулит(несъм съвсем сигурен дали това е целулит),от прасеца до рамото!Имам някакви подкожни топчета върху бицепса(може и навсяде да са топчета но несъм толкова изчистен по другите места на тялото и затова да не се напипват).Надявам се да не е фатално!Моля помогнете!ОТЧАЯН СЪМ!
имам познат с този проблем единстеното решение е оперативна намеса и излиза доста солено 100лв броиката :( :( :( :( :( :( :(
03.07.05
19:00
Ауу недей така =( .Дано да несъм чак толкова зле!Някой може ли да каже от какво се получава тая работа?Има много хора които се смазват от стероиди + креатин за 2 месеца после не трнират до другото лято пък несъм чул друг да има този проблем.
работата наистина е лоша моят познат обиколи много доктори но никои неможа даму обясни мисля си че е от ряското спиране а наи вече от лош хранителен режим след спирането тои спря ряско след катестрофа и качи доста килца и когато почна да чисти се появиха тези топчета. :( :( :( :( :(
21.01.13
10:23
Аз имам същия проблем. Бицепса ми е супер мек и пълен с топчета и никой неможе да ми каже как да си изчиста тези топчета.