29.05.16
02:49
Здравейте, желая да стегна тялото си. Нямам нужда от отслабване на 16 години съм, 174 и 54-55кг. Слабичка съм и може би ще се наложи да кача и малко мускулна маса, не знам. Относно хранителния режим, хапвам доста. Закуската ми обаче не е особено добра, най-често хапвам по една вафла сутрин или 1-2 филии с кашкавал, но значително по-рядко, просто нямам апетит поне 2-3 часа след като се събудя. След това, в училище,обикновено хапвам паржола с картофи или бургер, който представлява питка, вътре в която има или пилешка пържола или бонфиле, без картофи с домат и/или зеле. След час, два ям нещо сладко най-често шоколад. На вечеря ям супи, ориз или картофи общо взето каквото е сготвено от мама с 2 филии бял хляб понякога и 3. Та въпросът ми е - какви тренировки трябва да започна, за да постигна някакъв ефект. Режим ми е необходим предполагам но отново нямам представа и от това. Също така съм малко прегърбена и бих искала да коригирам и този проблем, ако е възможно чрез някакви упражнения. Искам да ходя на фитнес, но просто не знам какво да правя там и ще се чувствам неориентирана.
Можеш да тренираш каквото ти харесва на теб. Лятото е много актуално да тренираш плуване, ако не можеш големите басейни имат треньори, които могат да те научат.
Сутринта можеш да хапваш мюсли, овесена каша, яйца. Кашкавалът предполагам не е домашен, за това е добре да се ограничи.