31.05.16
13:12
Здравейте!
Нов съм във форума и понеже го следя информативно искам да ви помоля за помощ.
Преди две седмици си купих Black Fire на Pure Nutrition, но от него получих нежелани странични ефекти. Сърцебиене, изострени нерви, леко главоболие, гадене, а понякога и чувство за паника, страх и обърканост. Спрях го. Днес в магазин за добавки “Изгори Мазнините”, мисля, че се казваше, ми препоръчаха фет бърнър на JC Nutrition 100 % липотропна формула. Това, което ме притеснява е, че цената му е 14лв. и досега не съм имал вземане даване с тази марка.
Бих приел съвет относно качеството му, действието му върху нервната система и допинг контрола. Занимавам се професионално със спорт и по - скоро търся нещо безобидно, което да ме държи във форма лятото.
Благодаря и поздрави!
31.05.16
17:44
Първо, че и двете са български. Второ - Black Fire има някакви мистични съставки, които не са упоменати в етикета :)
Спри да го използваш, не рискувай професионални успехи само заради един фет бърнър.
Защо не пробваш простичката схема от кафе + л-карнитин?
Аз бих те посъветвал да си сглобиш сам бърнара, за да не стане гаф с някоя съставка. Вземи йохимбин, л-карнитин, кофейн, екстракт от зелен чай... разбира се може да добавиш и други, вече зависи и от финансите, с които разполагаш.
казано от deqn91 на 01.06.16, 14:05:
Аз бих те посъветвал да си сглобиш сам бърнара, за да не стане гаф с някоя съставка. Вземи йохимбин, л-карнитин, кофейн, екстракт от зелен чай... разбира се може да добавиш и други, вече зависи и от финансите, с които разполагаш.
Няма нужда от повече добавки и тези са повече от необходимото, стига да се спазват препоръчителните дозировки.
02.06.16
10:49
На първо място е било редно или търговците в магазина (ако си бил във физически такъв) да ти обяснят, че страничните ефекти от Black Fire са напълно стандартни и ги има при всеки един продукт от категорията на термогениците. Просто принципът им на действие е такъв.
Коментарът на Севдалина Тасева, като чисто тролски такъв, ще го подмина тактично. :)
deqn91 по принцип е дал добър съвет. Един стак от индивидуални продукти като йохимбин, кофеин, синефрин, зелен чай ще е супер, но от него можеш да очакваш същите странични ефекти както при всеки друг термогеник.
За съжаление не става ясно какъв липотропен продукт са ти препоръчали, знаем само цената.
Но има два момента - щом е липотропен, би трябвало да ти понесе добре и да не усетиш никакви странични ефекти. Това е за сметка на много по-ниска ефективност. Вторият момент е, че цената е прекалено ниска, дори и за продукт от тази категория и вероятно съставът му не си заслужава.
Преди да закупиш следващия си фетбърнър, препоръчвам да хвърлиш един поглед на блог поста ни Какъв продукт за отслабване да изберем?