Ябълково брашно?

01.06.16
14:53

Здравейте!
Попаднах в магазина на ябълково брашно, понеже досега не съм ползвала ми стана интересно, загледах се в етикета и макросите ми е сториха направо невероятни... прилагам снимка, чудя се това възможно ли е, предвид че е наравено от ябълки, а те имат доста повече въглехидрати? Може би е noob въпрос, но ми се стори странно...
Също, ако го ползвате, в какви комбинации най-често?

Здравей! :)

Според мен е редно да се съсредоточим върху “пресовка” (забележи, че пише “смляна и изсушена ябълкова пресовка”, а не “смляни и изсушени ябълки”).

Пресовката, доколкото знам, е остатъчен продукт (това, което е останало след производството на сокове и нектари от цели ябълки). Ако това е така, това обяснява хранителната стойност. :)

Не съм ползвала.

01.06.16
20:54

Здравей и много благодаря за отговора, това добре обяснява нещата... само да има кой да гледа (giggle… Поне не е с добавени захари и чудеса, май ще се престраша! няма да боли да се пробва... :) (wasntme)

02.06.16
10:18

казано от Afhaengig на 01.06.16, 14:53:

Здравейте!
Попаднах в магазина на ябълково брашно

Каква е цената на това чудо?

Кажи си впечатленията после...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1