01.06.16
14:53
Здравейте!
Попаднах в магазина на ябълково брашно, понеже досега не съм ползвала ми стана интересно, загледах се в етикета и макросите ми е сториха направо невероятни... прилагам снимка, чудя се това възможно ли е, предвид че е наравено от ябълки, а те имат доста повече въглехидрати? Може би е noob въпрос, но ми се стори странно...
Също, ако го ползвате, в какви комбинации най-често?
01.06.16
20:04
#1
Здравей! :)
Според мен е редно да се съсредоточим върху “пресовка” (забележи, че пише “смляна и изсушена ябълкова пресовка”, а не “смляни и изсушени ябълки”).
Пресовката, доколкото знам, е остатъчен продукт (това, което е останало след производството на сокове и нектари от цели ябълки). Ако това е така, това обяснява хранителната стойност. :)
Не съм ползвала.
Здравей и много благодаря за отговора, това добре обяснява нещата... само да има кой да гледа (giggle… Поне не е с добавени захари и чудеса, май ще се престраша! няма да боли да се пробва... :) (wasntme)
казано от Afhaengig на 01.06.16, 14:53:
Здравейте!
Попаднах в магазина на ябълково брашно
Каква е цената на това чудо?
02.06.16
16:52
#4
Кажи си впечатленията после...