Подходящ хранителен режим.

06.06.16
18:26

Търся подходящ хранителен режим,на 14 години съм,висок съм 1.69 и тежа 61 кг,не съм слаб но не съм и дебел,тренирам сериозно от 3 месеца.До сега не съм спазвал никакви хранителни режими,иначе наблягам главно върху въглехидратите,мазнините гледам да ги отбягвам,а белтъци от време на време.Тренировъчен режим имам,оставя ми само хранителния режим така че ако можете да намерите/направите някой хубав хранителен режим за изгаряне на мазнини до края на този месец.Правя кардио 2 пъти в седмицата,но така и не виждам ефект,а както споменах по-горе избягвам мазнините.Както и да е,всяко едно мнение ще ми е от полза благодаря предварително :)

Темата беше редактирана от Ivan Uzunov на 06.06.16 18:27.

Здравей, Иване! Продължавай да тренираш, не си поставяй подобни цели “да сваля излишните мазнини до края на този месец” - сам казваш, че не си дебел.
Въоръжи се с търпение, бъди постоянен и започни да четеш повече за храненето. Има достатъчно статии по темата тук. :)

Няма да е лошо да опишеш 2-3 примерни дни с начина ти на хранене, за да се види какво точно имаш предвид под ‘наблягам върху въглехидратите”, “мазнините гледам да ги отбягвам”, а “белтъци от време на време”.

Полезните мазнини са необходими, а белтъчини трябва да приемаш в достатъчни за теб количества. :)

Мнението беше редактирано от Вероника Налбатска на 06.06.16 19:39.

07.06.16
00:13

Попринцип всяка сутрин когато ставам си правя фреш и взимам някаква хранителна добавка която мама я купи на име “Colostrum KapseIn”,по някой път може да изям и едно яйце иначе попринцип сутрин не ям.На голямото междучасие си взимам хот-дог(понеже само това е вкусно в барчето) и последното междучасие си взимам солети.Като се прибера ям това което е сготвила мама от предишната вечер(обикновенно готви супа,леща,боб,месо с картофи и др.).До след обяда седя гладен след това отивам на фитнес и след него отивам до българска кухня и си взимам ориз с пържола.След това излизам навън и по някой път си купувам Gold Fish(до колкото знам това е снакс).Като се прибера ям това което съм ял и на обяд.Общо взето това ми е ежедневието,надявам се да съм дал нужната информация :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1