Моля за извинение от всички съфорумници?

Здравейте. С нов профил съм, защото когато погледнах стария си, просто не исках, да продължа да го ползвам. Може би, всички си ме спомняте. Онзи човек, който постоянно се оплакваше във форума, колко му е скапан животът и куп други глупости, бла, бла, бла, затворих тази страница за добро. Преди 2 години лежах в психиатрична клиника. Наблюдаваха ме, в период на 3 седмици и ме изписаха с диагноза, параноидна шизофрения. Месеци след изписването ми бях в едно много тъмно и самотно място, но както беше споменал един съфорумник, че има хора без крайници, слепи и имат стимул за живот. И е напълно прав. Дори ме нарече, че се оплаквам, като “фагет”, така си беше. Но след дълго и упорито лечение, с вече точните медикаменти и упоритост от моя страна, постигнах някакъв успех. Месеци наред събирах кураж да ви се извиня, но поне така, ще падне още един товар от гърбът ми и с цел да се повторя, ще затворя още една страница. Още веднъж, ви моля за извинение и нека забравим миналото, тогава предполагам, че не съм бил просто на себе си!

11.06.16
13:31

Аз не те познавам, но при положие, че страдаш от подобни неща и имаш воля да продължиш напред е напълно приемливо да не ти се сърдим.
Успехи за напред! :)

Мнението беше редактирано от Tony Leen на 11.06.16 13:31.

Благодаря ти за подкрепата! :)

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1