Някаква програма за стрийт фитнес?

Здравейте, Аз съм нов ентусиаст и реших да направя промяна  относно тялото си, ноо......проблема е, че не знам как да започна точно, защото искам някаква програма, която точно и ясно да я спазвам а не да експериментирам. Аз съм 60 кг  или 132 lbs ако не греша и съм висок около 1.74 см..  таа много ще съм доволен ако някой ми помогне, ентусиазиран съм знам, че ще трябва да положа много усилия, ноо така ще е ..... надявам се да ми помогнете :)....и да допълня, че ходя само на street fitness а ако се налага в зала то ще е по време на училище

Темата беше редактирана от Станислав Симеонов на 13.06.16 19:55.

18.06.16
03:07

Здравей :)
Не си уцелил раздела за темата си, не си посочил годините си и не си казал за какво имаш нужда от помощ :)
Нещо не ти е наред ли? Според мен всичко ти е супер за годините, които не знам колко са в същнст

Поздрави

Мнението беше редактирано от Dymag на 18.06.16 03:09.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1