Поредната тема, в която всеки си има мнение и в крайна сметка никой няма да се съгласи с другите :D
хаха.. май май..
На мен ми се струва че всички са едно мнение - приятни условия на труд, без противоестествени крайности и откъсване от сезонните условия. Просто има много думи ...
:)
От утре започват жегите, синоптиците обещават градусите да не падат под 27* . Климатикът е препоръчителен, но не и задължителен :D
Много резки промени на това време.. Климатика на Kораба майка нещо се е прецакал. Това също е много лошо за здравето, но тук всички замълчават :D
Много резки промени на това време.. Климатика на Kораба майка нещо се е прецакал. Това също е много лошо за здравето, но тук всички замълчават :D
Кое му е лошото за здравето? Все пак е все още пролет. Само е малко дразнещо, а ако човек е достатъчно адаптивен, не би трябвало тези работи да му бъркат здравето.
А ако смятате, че климата по някакъв начин се е изменил и не са нормални тези разлики...ами климатиците са един важен фактор в това отношение...
Мнението беше редактирано от Margi на 14.06.16 22:57.
- Четири в една стая, само един работи, що е то?
- Трима държавни служители и климатик.
- Четири в една стая, само един работи, що е то?
- Трима държавни служители и климатик.
. Даа...ама не!Имам “привилегията” да съм самичък в стая, в която е адска жега лятото, и кучи студ зимата, прозореца не мога да го отворя защото ще се разпадне,вратата като отворя, всички благини на кенефите се стелят по коридора - супер комбинация с жегата! Отвреме на време по коридорите минават миризливи,потни,спинясали,туберкулозни и хепатитни, черни и не толкова черни “‘господа”...чат пат и в стаята се налага да ми влизат.Ако не изкашля кръв, или не припадне значи е добре...а ако мирише на къпано - с кафе го черпя :D Климатик ли?! Какво беше това? :D освен мен и компютъра/когато е на кеф/ нищо друго не работи ;)
Мнението беше редактирано от Jikata на 15.06.16 15:15.
15.06.16
15:45
Жика, ти си жив-умрел бе :)
Климатиците си имат доста тъна страна- раздухват всякакви бактерии, плесени, спори, алергени, особено евтините и без специални филтри, а пък в стаи, които не се проветрябват, са си направо опасни.
15.06.16
15:58
Жика, ти си жив-умрел бе :)
Климатиците си имат доста тъна страна- раздухват всякакви бактерии, плесени, спори, алергени, особено евтините и без специални филтри, а пък в стаи, които не се проветрябват, са си направо опасни.
Както казах- само ДАЙКИН и МИЦУБИШИ ! С разни кучи марки могат сигурно и венерически болести да се хванат :D
16.06.16
23:46
В офиса има една такава трътла, дето климатика го пускаше може би до към края на май, аз си трая, защото ще бъда обявен за по-черен от дявола, ако кажа нещо по въпроса, не е “кавалерско”.
Но да ходя да тренирам в зала с климатик - абсурд, лятото като го набичат на 18 и ти излезеш после да те удари жегата, това дали е полезно за организма ти?! Изумен съм от дебилите, които не си дават сметка за тия неща.
14.10.16
14:13
Абе хора, как се оправяте с колеги на работа, които държат климатика да работи на “топло”, при положение, че навън в момента е почти 20 градуса ?!? Направо ще ги запукам с шамари.
Д*ба и заседялите оядени програмисти.
15.10.16
14:08
Абе хора, как се оправяте с колеги на работа, които държат климатика да работи на “топло”, при положение, че навън в момента е почти 20 градуса ?!? Направо ще ги запукам с шамари.
Д*ба и заседялите оядени програмисти.
Личен опит - спирам го, колкото и да държат. Толерантност към тъпанари - нулева.
В МПС през лятото - за.
Вкъщи през нощта, през лятото - против.
15.10.16
14:52
И аз така направих вчера - издебнах удобен момент и просто го спрях. Прозорец не можах да отворя.
Вместо да се пораздвижат малко - 20 клека да направят и ще се стоплят, само мрънкат, че им е студено и се навлекли с пуловерите, пък аз бера душа по тениска.
20.01.17
09:01
Модерация: Мнение без връзка с темата!
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 20.01.17 11:28.