Климатиците - за и против, необходимост или глезотия

Прескочи до:

14.06.16
16:55

казано от Alexander Krastev на 14.06.16, 16:50:

Поредната тема, в която всеки си има мнение и в крайна сметка никой няма да се съгласи с другите :D

хаха.. май май..

14.06.16
17:54

На мен ми се струва че всички са едно мнение - приятни условия на труд, без противоестествени крайности и откъсване от сезонните условия. Просто има много думи ...
:)

14.06.16
21:09

От утре започват жегите, синоптиците обещават градусите да не падат под 27*  . Климатикът е препоръчителен, но не и задължителен :D

14.06.16
22:36

Много резки промени на това време.. Климатика на Kораба майка нещо се е прецакал. Това също е много лошо за здравето, но тук всички замълчават :D

14.06.16
22:48

казано от Sis` на 14.06.16, 22:36:

Много резки промени на това време.. Климатика на Kораба майка нещо се е прецакал. Това също е много лошо за здравето, но тук всички замълчават :D

Кое му е лошото за здравето? Все пак е все още пролет. Само е малко дразнещо, а ако човек е достатъчно адаптивен, не би трябвало тези работи да му бъркат здравето.

А ако смятате, че климата по някакъв начин се е изменил и не са нормални тези разлики...ами климатиците са един важен фактор в това отношение...

Мнението беше редактирано от Margi на 14.06.16 22:57.

14.06.16
23:01

е паааааа.. млъквам аз :) Лека шега исках да си направя.. ама как да е ;)

15.06.16
15:01

- Четири в една стая, само един работи, що е то?
- Трима държавни служители и климатик.

15.06.16
15:14

казано от Dymag на 15.06.16, 15:01:

- Четири в една стая, само един работи, що е то?
- Трима държавни служители и климатик.

.  Даа...ама не!Имам “привилегията” да съм самичък в стая, в която е адска жега лятото, и кучи студ зимата, прозореца не мога да го отворя защото ще се разпадне,вратата като отворя, всички благини на кенефите се  стелят по коридора - супер комбинация с жегата! Отвреме на време по коридорите минават миризливи,потни,спинясали,туберкулозни и хепатитни, черни и не толкова черни “‘господа”...чат пат и в стаята се налага да ми влизат.Ако не изкашля кръв, или не припадне значи е добре...а ако мирише на къпано - с кафе го черпя :D Климатик ли?! Какво беше това? :D освен мен и компютъра/когато е на кеф/ нищо друго не работи ;)

Мнението беше редактирано от Jikata на 15.06.16 15:15.

15.06.16
15:45

Жика, ти си жив-умрел бе :)
Климатиците си имат доста тъна страна- раздухват всякакви бактерии, плесени, спори, алергени,  особено евтините и без специални филтри, а пък в стаи, които не се проветрябват, са си направо опасни.

15.06.16
15:58

казано от Queen Cobra на 15.06.16, 15:45:

Жика, ти си жив-умрел бе :)
Климатиците си имат доста тъна страна- раздухват всякакви бактерии, плесени, спори, алергени,  особено евтините и без специални филтри, а пък в стаи, които не се проветрябват, са си направо опасни.

Както казах- само ДАЙКИН и МИЦУБИШИ ! С разни кучи марки могат сигурно и венерически болести да се хванат :D

В офиса има една такава трътла, дето климатика го пускаше може би до към края на май, аз си трая, защото ще бъда обявен за по-черен от дявола, ако кажа нещо по въпроса, не е “кавалерско”.

Но да ходя да тренирам в зала с климатик - абсурд, лятото като го набичат на 18 и ти излезеш после да те удари жегата, това дали е полезно за организма ти?! Изумен съм от дебилите, които не си дават сметка за тия неща.

Абе хора, как се оправяте с колеги на работа, които държат климатика да работи на “топло”, при положение, че навън в момента е почти 20 градуса ?!? Направо ще ги запукам с шамари.
Д*ба и заседялите оядени програмисти.

Иван

15.10.16
14:08

казано от Alexander Krastev на 14.10.16, 14:13:

Абе хора, как се оправяте с колеги на работа, които държат климатика да работи на “топло”, при положение, че навън в момента е почти 20 градуса ?!? Направо ще ги запукам с шамари.
Д*ба и заседялите оядени програмисти.

Личен опит - спирам го, колкото и да държат. Толерантност към тъпанари - нулева.

В МПС през лятото - за.
Вкъщи през нощта, през лятото - против.

И аз така направих вчера - издебнах удобен момент и просто го спрях. Прозорец не можах да отворя.

Вместо да се пораздвижат малко - 20 клека да направят и ще се стоплят, само мрънкат, че им е студено и се навлекли с пуловерите, пък аз бера душа по тениска.

20.01.17
09:01

Модерация: Мнение без връзка с темата!

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 20.01.17 11:28.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1