Кажете си думата за това.....

03.07.05
17:41

Значи момци започнах НВД или поне така аз я наричам.
Значи по формулата на ден ми се падат 3190ккал.
Значи почнах само да ям домати,краставици,краве сирене,мляко,
Месото ми е само пиле(филе) и крилца хапвам ама май не са добре за мен нали?Хапвам си ядки и др.
Бяхам 3-4 пъти седмично и след това тенировка в същите дни!
Искма да питам кога е времето за протеина?Аз го взимам преди и след тренировка!Това добре ли е?По колко трябва да го взимам?
От тая диета за сега няма ефект поне не забележим!Спазвам я от 5 дена може би е за това.Хайте по-опитните да ми кажат как наистина стоят нещата!Ям по 4-5 пъти на ден.Преди тренировка трябва ли да се яде?
П.С-абе като ходя до тоялетната и като се загледам ония неща дето ги оствям са некви бели!!! :lol: Това от какво е?От диетата или?Не ми се е слъчвало преди!Хайде стига простотии чакам вашите отговори!
Поздрави! :D

RE

03.07.05
18:33

дай информация за себе си и си сметни пак калориите ...щото толкова калории са много .. може и да са ти точно ама трябва да си големичък.
Даи си мерките.
-Знам,че млечни продукти в НВД се консумират мн малко,даже не се консумират.
-Протеина се зема СЛЕД тренировка.
-Между тренировката и последното ядене тряя има поне 2 часа.
-в НВД дозите на протеина са от 2,5 до 3,0 грама на КГ телесно тегло
примерно ако си 60 КГ тряя да земаш от 150 до 180 грама протеин на ден.
-Повече от 30 грама на ядене трудно се усвояват...така че тряя да ядеш по повече пъти и по малко за да може да се усвоява храната по добре.
-Пилето си е супер за всякакви ремижи според мен.
-Тва за кенефа не го разбрах.
Ако някъде съм збъркал моля някой от по-компетентните да ме поправи.

03.07.05
18:47

ще трябва са да си направиш режима ето няколко сьвета .щом знаеш  колко калории ти трябват ето схема от какво те трябва  дасе набавят сьотношението 2:1:0.25 вьглехидрати : белтьци :мазнини  всеки грам вьглехидрат има 4.9 кал. белтьците сьщо 4.9 а мазнините 9 кал. награм значи щом ти трябват 3500кал. 2000 от тях от вьгл. или  400гр. 1000 от тях от бел. или 200гр. 500 от мазнини или 50гр.                    :D :D :D :D :D

03.07.05
19:07

седдек леко бе човек тук си говорим за НИСКО въглехидратна диета сигурно не си обърнал внимание
ДОМИНАТОР значи месо трябва да ядеш поне по 300 грама на ден пилешко остави ги шунките яж домашно приготвени пилешки гърди можеш да ядеш и яйчни белтъци а след бягане пий или суровяатъчен изолат или амино(по добре) дай си яденето в грамове и часове 1 час преди трен е добре да се яде за енергия и последно-за нвд е добре да си купиш кантарче(около 20 лв.-електронно или около 14 механично)

03.07.05
19:57

вьпреки че е диета за отслабвне вьгл. трябват може само дасе промени сьотношението 1:1.0.25 наи- добре това да става плавно дасе намаляват вегл. в течение 3-4дни ипосле обратното така несе горят мускули за енергия :D :D :D :D :D

03.07.05
22:18

аз бих го направил(и съм) така 2:1:2

04.07.05
18:33

hodih da se tegla i mai stavam po-tejuk!Da ne mi se lepqt mazninite?

04.07.05
22:42

е не бъди смешен та ти го практикуваш от 1 ден а и нали е диета за отслабване най вероятно си се теглил вечер и си бил наяден претегли се след 2 седмици и сутринта и тогава вече можем да си говорим за резултат

04.07.05
23:27

Като те гледам,какво си написал,че ядеш би трябвало да сваляш :). Само тия ядки много не ми се вързват с диетата.Те са хубаво нещо,но са много калорични  :evil: .А и освен всичко друго има значение,как тренираш и какво ти е кардиото.Ако темпото ти е много слабо или тренировката повърхностна може да се окаже,че калориите ти са повече отколкото ти изразходваш  :D .А за изпражненията ти ако са съвсем безцветни(почти бели) не е зле да си направиш някое изследване,защото такива са симптомите на жълтеницата !!!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1