Имам затруднения във храненето след като започна фитнес.

17.06.16
12:25

Здравейте, искам да попитам дали някой, който повече разбира как трябва да станат нещата.
  Значи след няколко дена започвам да ходя на фитнес много съм се зарибил.. Всички ми казват, че съм много кльощав и затова реших, че е по добре да започна да тренирам. На 15 години съм, тежа 55 килограма, висок съм 1,67.
Искам да разбера след като започна да тренирам какво трябва да ям, как трябва да ям, и кога трябва да ям.
Също да кажа, че съм сериозен и искам да ми пишат наистина хора, които разбират..
Искам да стана релефен.. Не знам кога ще стане това, но т’ва ми е мечта.

Куматецу

17.06.16
12:29

Щом си се зарибил много, почети малко. http://www.belchohristov.com/златните-25-закона-за-мускулната-маса-ф/

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1