Black fire - само таблетки кофеин ли е?

17.06.16
13:55

Здравейте,
Свалих някакви кила до 106 на 193 обаче нещата се получават много бавно, въпреки че диетата е доста изчистена, тренирам и карам колело.
Поразгледах темите и някои ревюта - black fire звучи интересно, но аз пия кафе и ако ефектът му се базира само на кофеина, няма смисъл, защото на мен ми влияе доста слабо.
Та въпросът ми е струва ли си да давам близо 40 кинта или да си купя 3 кутии хубаво кафе Illy?

Ако искаш фетбърнър си вземи everburn, цената е горе-долу колкото 3 кутии illy. Нормално е нещата да се случват бавно, замисли се за колко време си качил въпросните килограми, а после за колко си ги свалил... Всичко е търпение и постоянство.

19.06.16
05:30

Натресках се с естествени диуретици и дадоха тласъка, който ми беше необходим.
За съжаление повечето залагат на кофеина, а аз съм привикнал към него и прилив на енергия няма да има, както и главоболие след това.

19.06.16
07:41

Варианта който можеш да направиш е просто да си закупиш отделни съставки, които се намират в почти всеки фетбърнър.
Например- Йохимбин + Синефрин + Зелен чай.
По този начин знаеш какво и по колко пиеш, можеш сам да регулираш дозата, знаеш, че не пиеш излишен кофеин.
В повечето фетбърнъри има сумати ненужни съставки, които оскъпяват ненужно продукта. Да не говорим, че в повечето слагат доста кофеин.
Иначе както са ти написали по- горе. Отслабването /или поне здравословното такова/ не е бърз процес. Както не си станал пълен за 2 дни, така и няма да отслабнеш за толкова.
Фетбърнъра е само добавка, той не е решението. Просто може да се отслабне и без него. Преди всичко оптимизирай хранителния и тренировъчен план, те са в основата на нещата за успеха или провала.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1