Болки в прасците

17.06.16
17:15

Не знам как да започна. Вече близо 6 месеца имам болка в пръсците и непрекъснато схващане. Говорим за движение около 200метра и тотално блокирам с краката. Преди 6 месеца се подложих на футболни тренировки и всъщност от тогава съм с този проблем. Вече съм при втори доктор който вчера съобщи че не знае какво повече да направи. Проблема при мен не се оправя с магнезии които всъщност масово ми бяха изписвани. Накрая минах на инжекции.,, дипрофос,,  уж противовъзпалителни и отново нищо. Постоянно разтягам и пак нищо,... Та тъй като не мога да намеря компетентен лекар,  искам да ви попитам дали някой е имал подобен проблем...

Подложил си се на футболни тренировки? :D Този проблем се оправя по стария, изпитан метод КЛИН - КЛИН ИЗБИВА.

17.06.16
17:28

Много ми помогна,  благодаря

Не сме гадатели....
Възможно е да ти е паднал свода, да те боли солеуса а да се усеща като болка в прасеца. Възможно е да си го претоварил, възможно е да си разтегнал сухожилие/мускул. Продължаваш ли да се подлагаш на футболни тренировки? :D Почини си няколко дена, като се стараеш да не се движиш. Виж дали болките ще намалят. Може самият прасец да е слаб, пробвай да го тренираш ( повдигане на прасти в къщи. Първо с двата крака, после може да се повдигаш с един крак, след това може с някаква тежест )...
В момента ти нахвърлям някакви идеи за които се сещам в момента. Но най-добре иди на специалист.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1