Инициатива - да помогнем на Поли

19.06.16
21:13

Здравейте!

Понякога в живота има трудни моменти, които не можем да преодолеем сами... Особено, когато ситуацията опира до здраве и съответно до пари. Моята най-добра приятелка Поли е родена с диагноза спина бифида и преди 10 години се подложи на не особено адекватни интервенции в Пирогов, които доведоха до допълнително усложняване на здравето й. Към днешна дата й се налага да претърпи сложна операция в Германия, която да предотврати напредващата атрофия и на ръцете й. Необходимата сума е 40 000 евро и в момента е в процес на събиране от семейството и приятелите й, но са необхдоими още пари. Всякаква помощ е добре дошла - дори разпространението на тази инициатива ще е от полза! На тази страница можете да направите дарение, при възможност и желание:

https://www.gofundme.com/pollyssurgery

Сметка в Люксембург -
BGL BNP Parisbas
IBAN: LU310030064862132000
BIC: BGLLLULL
Титуляр нa сметката: Katrin Vasseur
Paypal: polly_m@mail.bg

Тук може да подкрепите Поли в нейната борба:

https://www.facebook.com/pollyssurgery/


Не ме бива много в писането и изразяване на чувства, но това момиче ми е най-близкия човек... Познаваме се от 6 годишни. Винаги е била до мен и най-малкото, което мога да направя е да помоля за съдействие.

Благодаря на всички, които ще се отзоват, както и на ББ-Тийм за предоставената възможност!

19.06.16
21:29

По принцип съм крайно скептичен към подобни призиви, но понеже те познавам достатъчно добре, се включвам със скромна сума. Дано се съберат достатъчно пари!

19.06.16
21:48

казано от Boby_ на 19.06.16, 21:29:

По принцип съм крайно скептичен към подобни призиви, но понеже те познавам достатъчно добре, се включвам със скромна сума. Дано се съберат достатъчно пари!

Хиляди благодарности от Поли и мен! Много мило е за нея (bow)
Сумата не е малка за средностатистически човечец, но засега нещата вървят добре :)

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1