Помощ за монтирането на домашен лост

26.06.16
23:42

Здравейте
Проблема ми е следния. Много искам да си направя лост за набиране в домашни условия , но за съжаление , живея под наем и не мога да дупча стените.
Видях този вариант за лост : http://www.decathlon.bg/lost-za-nabirane-100-sm-id_8353819.html
идеята ми е да го поставя между 2 стени - разстоянието между тях е 107-108см. , а лоста в описанието пише че е за между 100-120см.
Но все пак се чудя дали ще се закрепи добре и дали ще ме издържи (тежа около 85кг.)
Благодаря ви предварително за отговорите :)

27.06.16
01:28

Принципа на монтирането е, че за касите на вратите се прикрепват с винт 2 издатини/тапи/пъпки, наречи ги както искаш, които съвпадат с отвори в двата края на лоста. Лоста е на винт - като развиваш се удължава в рамките на предвиденото, като двата му края трябва да съвпаднат с предварително завинтените издатини. Това е. ... според мен за нищо не става, освен за закачалка

Carbohydrate

27.06.16
07:08

още го имам някъде из багажа. Абсолютно излишен. Хлъзгав е много, върти се и трябва непрекъснато да го слагаш и махаш, защото иначе, ще трябва да се навеждаш постоянно, когато преминаваш. Сега имам дру - на стената. Простирам хавлии на него))))..
Аз имах различен от снимката, но пак ще ти се върти и ще е трудно да успееш да не ти се отворя хвата, преди да ти свърши силата за набирането.

Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 27.06.16 07:11.

27.06.16
16:12

Dymag найстина докато търсех позобен лост попаднах на модела със завитващите се джаджи в двата края, но във видеото дадено в линка не виждам подобни неща.
Значи да разбирам че това е една безсмислена инвестиция.
Тогава да попитам какво ви е мнението за станциите за набирания и кофички като например: http://olx.bg/i2/ad/fitnes-stoyka-za-nabirane-kofichki-ID5pWzM.html#:5a793aaf12

29.06.16
17:25

Станциите могат да бъдат много различни и като качество и като цена. Нямам наблюдения, но общо взето имай в предвид че имат показател “товароносимост” - колко килограма могат да понасят.
Това за какво ти е преди зимата - няма ли открити спортни площадки около вас?

29.06.16
20:33

Аз на такъв лост за врата съм се набирал. Издържа до 120 кила без да навивам видии в касата. Просто се разширява малко самата каса. Не е много удобен, но е и толкова паянтов. За сериозно набиране не е препоръчителен

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1