Искам да сваля последните два килограма

Темата е заключена.
СД

03.07.16
22:08

Здравейте! Казвам се Симеон, от Враца съм и съм на 17 години. От известно време се занимавам с фитнес и сега чистя мазнини. С тренировките нямам проблем, но храненето ми играе лоша шега, трудно устоявам на разни вкусотии. Но твърдо съм решил за 1 месец да сваля тези два килограма и след това ще запазя постигнатото. Не мислете, че съм кой знае колко мускулест, но аз така се харесвам, просто искам да изчистя още малко мазнини. 69 килограма съм, целта ми е 67. Кардиото ми е основно каране на велосипед и никак не ме влече тичането. Ще описвам храненето си и ще се придържам към 1600-1800 калории. Утре режа лентата и откривам режима. Не ме псувайте за анкетата! :D

Темата беше редактирана от Симеон Деков на 03.07.16 22:21.

03.07.16
22:26

Здравей!

Концентрирай се върху това как изглеждаш / как искаш да изглеждаш.Килограмите и кантарът са просто числа,които ако не гониш категория имат малко значение!
Иначе успех с начинанието!

Боди билдър

04.07.16
14:41

Ако изключиш мазнините в храната пърженото и сладкото,с повече кардио ще слпостигнеш целта за 1 месец или и по малко,според зависи тренировъчния режим.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1