04.07.16
10:55
Здравейте! На 16 години съм, тежа 69кг и съм висок 178. Леко съм мазен но реших първо да качвам а после да чистя. Намерих в интернет този режим: 7 часа
Хранене 1
100 г. овесени ядки
4 яйчни белтъка
300 г. плодове или чаша сок
10 часа
Хранене 2
нискомаслено кисело мляко
13 часа
Хранене 3
100 г. телешко месо
салата
16 часа
Хранене 4
200 г. плодове
50 г. ядки
18,30 часа
Хранене 5
протеинова напитка
плодове или плодов сок
19 часа
Хранене 6
100 г. пилешко месо
100 г. ориз
салата
22 часа
Хранене 7
2 филии хляб
200 г. плодове
Виждам че има много плодове а малко месо, така че ще ми кажете ли какво да премахна и какво да добавя? Вмести протеинова напитка ще изяждам по една пилешка пържола или чаша мляко. Как мислите?
04.07.16
14:37
Аз лично бих ти препоръчал,за чиста мускулна следното:
Наблягай на месото свинското най вече,и гледай да вкарваш на ден около 60-80грама протейн,яж всичко останало но без газираните напитки,тесто,сладко и пържено,ако в началото ти е трудно неделя може да ти бъде мръсен ден в който да хапнеш примерно 100грама или 200 от забранените храни!Като добавиш и добавките който пиеш,ефекта ще се забележи за два месеца,особено в коремната област,ще изчистиш мазнините и ще качиш,може да е малко но ще е чист мускул!
22.10.16
09:40
Хранене 2
нискомаслено кисело мляко - Това според мен е глупаво. По скоро нормално кисело мляко (повечето нискомаслени имат захар).
Хранене 4
200 г. плодове
50 г. ядки
Добре е да се отбележи, че ядките трябва да бъдат сурови. (печените не винаги са печени, а имат и много сол) и това с плодовете в комбинация не знам дали няма да омазняваш все пак е (мазнини + въглехидрат) комбинацията.
Хранене 7
2 филии хляб
200 г. плодове
Хляб вечер не мисля, че е удачен какъвто и да е ако не искаш да омазняваш по - скоро го замени с Ориз или картофи но не повече от 50 - 100 грама сварено количество и махни тея плодове за вечеря изглеждаш като вегетарианец (шегувам се разбира се) но твърде много по - скоро добави риба, месо или яйца в подходящо количество.