05.07.16
20:54
Здравейте, заглавието звучи, че сякаш искам да свалям тегло, но всъщност искам да съм просто, в добра кондиция с подобен режи, плюс винаги, когато приема голямо количество въглехидрати, като овес, ориз и т.н. винаги ми се доспива. За разлика от това, от ниско въглехидратното хранене съм свеж 24/7. Та на въпроса, днес започнах режима, изчетох много за него и ето, как се представих, вие преценете, дали съм прочел достатъчно:
Закуска: Омлет от 4 цели яйца с 50 гр кашкавал, запечен в 10 гр краве масло, в кирамичен тиган+50 гр маслини+половин авокадо 100 гр
Обяд:Едно пилешко бутче на фурна с кожата (150 гр без кости, чисто месо)+200 гр салата от прясно зеле, подправена с 10 гр нерафинирано слънчогледово олио+50 гр маслини+30 гр пълнозърнест хляб (1 филийка)
Вечеря:200 гр пилешки гърди на скара+200 гр слата от прясно зеле отново с 10 гр нерафинирано олио+50 гр маслини+другата половина от авокадото 90 гр
П.П:В салатата не съм слагал сол, маслините са изскинати, в омлета, не съм слагал сол,. Нещо доста ме пали на вода, до сега съм изспил около 5 литъра вода. За напред, ще пиша, за храненията си в дневника, но първия ден реших да го постна, като тема. Проста да видя, дали правя всичко, както трябва. Благодаря предварително за отговорите!
06.07.16
08:16
А какви са въпросите?