07.07.16
11:44
Здравейте! На 28 години съм 175 висок 80 кг.Бивш гребец,като се занимавах 8 години+бягане,щанги,плуване и.т.н...Спрях поради ред причини...наскоро,може би преди един месец и половина започнах да тренирам по сериозно,като преди това пак съм се опитвал но....имам начало(основа),но искам да сваля подкожни мазнини в областта на корема и паласките да стегна тялото и да изглеждам по прилично,и тук идва проблема!!!,когато хвана гира или щанга или нещо тежко ми се схващат ръцете тоест предмишницата и слиза към пръстите на китката и болката е просто разцепваща...незнам на какво се дължи.Ям всичко,което е уш полезно,като месо,риба,яйца,зеленчуци и плодове.Без газирано мазнини в шумни опакови и разни панировки...приемам протеин +л—карнитин и всяка сутрин кисело мляко +трици (пшенични) Картофи,ориз,варени и така...съвет няма да е излишен :) а и свалил съм някое др килце и по точно 4 кг и край забих на 80 и не мърдам... сутрин 6:00 чай ,8:00протеин 30 грама в 300млл мляко прясно .Работя,като оператор настройчик на цпу машина и имам доста подвижен ден та в 10:00 кофичка кисело мляко с трици и мааалко стафида 12:00 черна филия с филе и плод,15:00 доза карнитин 15:30 тренировка в къщи гири,щанга,преси,накрая забивам по 10 мин на колело и пътека тренирам около 50 до 80 мин,после баня почивам 30 мин удрям една доза протеин .Лягам за час и половина два. Ставам баня,салата,яйца +филе.И накрая към 20:00—20:30 часа имам още едно ядене леко,което е пак салата и мляко прясно долу горе това е един мой ден.Та въпросите станаха два,защо не смъквам и съм зациклил на 80 и защо имам тези схващания благодаря предварително по—здрави