Какво да ям за да натрупам мусколна маса и как да си оформя мусколи?

Темата е заключена.

07.07.16
23:56

Здравейте аз съм Иван и съм на 13 години.  Въпросът ми е какво трябва да ям за да си оформя тялото по точно искам да си направя плочки и  релефни мусколи на ръцете и какво не трябва да ям. Също така и да ми препоръчате някакви тренировки(движения) за дадените части. Ако може без добавки и такива подобни. Също така искам да си купя хубави дъмбели на цена около 30- 40 лева.
Приемам импровизирани и професионални методи.
Благодаря пррдварително.
:-)

Нарушение на условията за ползване: Темата не е според условията за ползване на форума

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 08.07.16 08:04.

08.07.16
00:45

Изяж 5 буквара. А без добавки няма как да минеш. Верно, зоб е и си малък, ама мисля, че едно ударно начало с протейн и креатин ще те уформи много яко плочките, а мусколите на рацете ще се издуят като на Арнолд. Мога да те свържа даже с човек, който да ти ги даде, само ми пиши на лично саобштение и ще ти измисля цена.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1