09.07.16
01:01
Здравейте! Понеже вчера си извадих рамото (всичко е наред, наместено е обратно, няма счупено, но трябва да го пазя докато се възстанови), няма да тренирам около 2 месеца гърди, гръб, рамо и като цяло всичко от кръста нагоре. От 6-дневния сплит ще правя само 2 от тренировките, и 2-те от които са крака. Та въпросът ми е дали има начин да си поддържам размерите на ръцете (понеже имат навика да падат, когато не ги тренирам) освен като тренирам крака (защото при растеж на краката растат и ръцете) и ям достатъчно протеин на ден?
NOW Foods Omega 3
Омега 3 мастни киселини
Pure Nutrition Power Flex
Комплексна формула за стави и хрущяли
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
09.07.16
10:36
Здравей,
Някъде гледах едно интервю с Арнолд, в което той обясняваше, че било важно след изпълнението на серия за някоя мускулна група (примерно бицепс) да заставаш пред огледалото и да позираш, като съкращаваш (стягаш) именно тази група. Това поставя мускула под допълнително напрежение, което спомага за растежа му. Та се питам, в твоето положение, какво би станало и дали ще има някакъв ефект, ако примерно изпълняваш това в 10 серий по 20 секунди държане на мускула под напрежение. Може да не е много, но имам чувството че ще помогне донякъде.
Поздрави и успех
Мнението беше редактирано от Калин Митов на 09.07.16 10:40.
Синтол :D? Няма как да не паднат ако не ги натоварваш. Ако ги тренираш с някакви малки гирички (примерно 6кг) ще има ли проблем на рамото (подпирай лакътя на коляното и сгъвай изолирано, не знам как се нарича това упражнение :D )? Ако не то прави повторенията много бавно и концентрирано и също така не забравяй да извърташ китките малко по-навътре, ако не го правиш (без да прекаляваш).
Бързо възстановяване!
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече