Запазване на тялото през почивка

09.07.16
01:37

Здравейте приятели! За сега съм бих казал добре изчистен време е за бълк ,но искам да ви питам понеже сега 1 седмица и може и повече да стане искам да си отида на село,(там също ще правя малки тренировки но само с собствено тегло и може би 2 гири които са по 5 кг(смисл нищо не са ) може да не мога да успявам да ям както ям сега ,но според вас как ще е най добре ето ги и няколко от варянтите ми ( за хранене)
1 ви - 1 грам протеим на кг и другите kcal до 2000 да вляза от каквото ми видят очите
2ри-опит за нещо като нвд на който няма да следя мн точно а.к.а. ще ям месо и салата и тва да е ( тук ме притеснява да не загубя на колко kcal пазя тегло)
3ти - ям си просто малко по скромно ако е по калорична храна и не следя нищо просто си почивам ,за да си отдъхна на пълно
4ти- следя само kcal като наблягам на протеин (месо,яйца,кашкавал)
Кое според вас е най-добре за почивка ? :)

09.07.16
07:42

казано от Стилиян С. на 09.07.16, 01:37:

Кое според вас е най-добре за почивка ? :)

Да отидеш и да си починеш.

09.07.16
12:28

Съгласен съм с Bro. Най-много да разтягаш, ако имаш желание

казано от Скалата на 09.07.16, 12:28:

Съгласен съм с Bro. Най-много да разтягаш, ако имаш желание

а ако не успявам да си набавям достатачно протеин и съм в излишак ще падне ли мускулната ми маса.Да речем че ще ям в калориен излишак но с повече въглехидрати , ще сваля ли мм ?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1