Дали ще стане така?

09.07.16
14:29

Здравейте на 14 съм 55кг.Ще мога ли да кача маса, като ям здравословно но нямам хранителен режим и добавя по 500гр месо и 3-4 яйца на ден. Тренировките са ми предимно във нас-имам оборудване.

09.07.16
14:42

Ескобарче виждам тук :)) Няма лошо :)  Ще стане, даже по-добре ще е, отколкото да се тормозиш в сметки постоянно. Просто гледай да имаш всеки ден и достатъчно въглехидрати. Може би даже ще ти е множко протеина, ама няма лошо щом можеш да си го позволиш финансово. Гледай да ядеш ориз, картофи често и така :) Просто си дай време от 1 година, примерно, и тогава гледай назад дали се получава нещо или не. Няма как на 14 да си релефен с много мускули и т.н. :)

Мнението беше редактирано от satisfaction на 09.07.16 14:42.

09.07.16
14:44

Да хубаво е да се храниш здравословно и всеки ден с различно меню да има разнообразие аз не съм фен на това да ям всеки ден едно и също :) какво ти е оборудването.

09.07.16
14:55

Ще стане но по-трудно според мен. Аз откакто се храня и изчислявам всичко се чувствам много добре. Възстановявам се много добре и силата ми се увеличава. Малко е досадно в началото, но като се свикне не е проблем. Като имаш план много лесно може да се променят някой неща без да ти коства време и усилие. А и е хубаво според мен храната през деня да е разделена правилно и да си добиваш протеин от различни източници: млечни, месо, бобови, яйца и т.н..

Благодаря за бързите отговори,оборудването ми е—лежанка,дъмбели,лост за набиране,уред за кофички,лост за вдигане-60кг,мисля че е това.А дали ще мога да сваля биреното коремче,и по колко коремни да правя на ден.

Мнението беше редактирано от Пабло Ескобар на 09.07.16 14:57.

09.07.16
14:58

С времето ще се махне и коремът, сега просто яж.

казано от Pegasus на 09.07.16, 14:55:

Ще стане но по-трудно според мен. Аз откакто се храня и изчислявам всичко се чувствам много добре. Възстановявам се много добре и силата ми се увеличава. Малко е досадно в началото, но като се свикне не е проблем. Като имаш план много лесно може да се променят някой неща без да ти коства време и усилие. А и е хубаво според мен храната през деня да е разделена правилно и да си добиваш протеин от различни източници: млечни, месо, бобови, яйца и т.н..

Аз пак ям-пия мляко и тн.А Хранителния режим не е ли много задължаващ.

казано от satisfaction на 09.07.16, 14:58:

С времето ще се махне и коремът, сега просто яж.

Всеки ден тичам,дано да си прав.

09.07.16
17:04

Корема с коремни преси няма да го махнеш

Модерация: Моля, уважавайте българския език и пишете грамотно!

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 10.07.16 14:42.

10.07.16
13:24

На 14 години си, тежиш 55кг и имаш бирен корем?

Нещо не ми звучи правилно. :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1