19.07.16
17:44
Здрасти, разболях се от рязката смяна на времето преди няколко дни и няма как да тренирам сега. Неделя пък отивам на море, където мислех да си дам почивка, че не бях си излизал от програмата от началото на декември 2015 г.. Много ли зле ще се получи такъв дълъг период без тренировка и добро хранене (би трябвало да направя 1-2 кръгови за тоя период, но не мисля да тренирам сериозно през това време)? Тренирам на лостове само и не пия никакви добавки. Как да се възстановя и по- бързо да си върна формата след това? Хранене, трениране и нещата, които ще са ми от полза да знам. 15г. 180 спортист съм от 9 годишен, лостове тренирам от година и 1-2 месеца, не си броя калориите, но се храня правилно, пия по около 4.5-5 литра вода на ден. (понеже друг път като пиша все някой казва, че не стига информацията дето давам :D :D)
П.С. През това време тренирах всеки ден. Понеделник, сряда и петък, а другите дни или тичам (разнообразявам, или спринтове правя или монотнно кардио или тичам в планина или играя футбол/баскетбол с приятели....) или правя крака. Тренирах всеки ден заради спорта дето тренирам, не защото се заблуждавам, че с претоварване идват по- голями резултати :D И да добавя, че на море отивам за 7 дни.
Темата беше редактирана от Владимир Стоянов на 19.07.16 17:59.