Упражнение за трицепс (маса)

20.07.16
23:30

Колеги, останах без лежанка и сега мога единствено да правя на лег пейката за трицепс и правя, Френско+тесен хват в едно упражнение, напомпвам ме много и гледам да правя например 6 повторения френско+6 повторения тесен, но като гледам повече го релефя трицепса, а искам да стане масивен, преди като правех тежък тесен хват вървеше добре. Дайте идея за 1 тежко упражнение за да отделя например
4х8 френско
4х8 -

Темата беше редактирана от thezeus на 20.07.16 23:32.

21.07.16
00:05

Прави си две тежки базови(френско, тесен лег, дъмбел/лост над глава)  и 1-2 оформящи ( скрипец, кикбек)

21.07.16
08:28

казано от ME4O_TURIST на 21.07.16, 00:05:

Прави си две тежки базови(френско, тесен лег, дъмбел/лост над глава)  и 1-2 оформящи ( скрипец, кикбек)

Да но въпроса е че нямам лежанка за тесен хват, и го вдигам като френско зад главата

Как така френско зад главата? Френско и зад(над) главата са 2 упражнения и именно те ти трябват...

21.07.16
11:40

Лицеви опори с тежест ?

френско,кофи за трицепс с утежнения,кофи м-у две пейки/столове с краката малко по високо с или без тежест,кик бек,разгъване зад врат,тясни лицеви с тежест,упражнения на скрипци с лостче,ръкохватка,въженце и др (хубаво въже,кофа и макара ти трябва ако нямаш скрипец за трицепс) HSPU-то даже мн го пръска,като него и за ремене ще си го броиш и др
ПС:Вече за масата зависи от храненето най-вече и от интензивността с която работиш

Мнението беше редактирано от Велико Иванов на 22.07.16 13:37.

23.07.16
11:59

казано от ME4O_TURIST на 21.07.16, 11:40:

Лицеви опори с тежест ?

И аз ги препоръчвам.  Диамантени - събрани палци и показалци на ръцете.
Не по-лоши от френското, но далеч по-щадящи лактите.

24.07.16
02:31

Четох едно проучване, дето пишеше че диамантените лицеви са най-доброто упражнение за трицепс. Пробвай го :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1