23.07.16
17:04
Имам проблем, имам корем и паласки . Намерих една програма в нета , 5 дневен сплит, като след всяка тренировка има по 25-25 минути кардио. Мисълта ми е ако си тренирам върху нея, ще губя ли мускулна маса след като имам всеки ден силови тренировки ? От скоро ходя на фитнес, преди това 1 месец тренирах вкъщи и свалих около 5-6 кила , с кардио и дъмбели. 72кг съм и искам да сваля корема без голяма загуба на мускулна маса. Взимам само Л карнитин 30 мин. преди тренировка .
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим23.07.16
23:29
Увеличи приема на протеин.
24.07.16
15:05
Като цяло закусвам овесена палачинка, след 1-2 часа плод, обяд месо със салата, следобед плод или риба тон и вечеря пак месо със салата , тук таме включвам и риба(пъстърва, сьомга)
казано от Даниел Василев на 24.07.16, 15:05:
Като цяло закусвам овесена палачинка, след 1-2 часа плод, обяд месо със салата, следобед плод или риба тон и вечеря пак месо със салата , тук таме включвам и риба(пъстърва, сьомга)
Колкото и чисто да се храниш, ако калорийният ти прием е по-голям от калориите, които изразходваш, ти ще КАЧВАШ тегло.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече