Тренировка с велоергометър?

30.07.16
17:45

Здравейте отново.Тъй като досега бях малко на почивка и установих ,че съм качил 1-2 килца ,та реших следното:през ден ,сутрин на гладно да въртя по 4 часа на велоаргометъра,като на всеки час ще спирам за минута ,за да пия малко вода (1 чаша=250мл).Та по сметките на калорииния ми калкулатор ,ми излезе че за 4 часа със средна скорост 12-13км/ч ще изгоря около 3000калории,та въпроса ми е дали ще е добре да горя по 3000 калории през ден ,за да сваля около 10килограма в рамките на 30 дни. :) И дали ще се стопят мазнините в корема и бедрата,защото от доста време играя футбол (ок.1-2г) бягам големи разстояния и заедно с тях горя много калории и пия доста вода.Аз съм 191см и тежа 100кг.

01.08.16
14:02

4 часа въртене не е малко. На теория може и да изгориш 10 кг за месец, но на практика може да се окаже не толкова лесно. По толкова много въртене на ден от нулата си е сериозен тест.  Внимавай и с калориите, които поемаш. 4 часа въртене можеш лесно да ги зачеркнеш с 3-4 бири, малко наденица и 3-4 порции пържени картофи. А хората са склонни да си казват: днес добре се потрудих, заслужавам да дам на душата малко.

01.08.16
14:20

Попринцип съм свикнал на големи натоварвания,защото преди всеки ден играех  футбол,а сега по-рядко и реших по друг начин да се справям с мазнините.

Мнението беше редактирано от Kristiyan Goranov на 01.08.16 14:21.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1