Избор на бустър

30.07.16
22:21

Здравейте.Пускам поредна такава тема за препоръчване на бустър,защото не намерих точни отговори на въпросите си.Повечето такива теми са стари и ми се струват не актуални,поради това,че доста компании си обновяват продуктовия състав,като за най ярък пример ми идва bsn no xplode 1/2/3

Та запитването:Предложете ми бустър(/и,ако знаете) които да ми дадат главно сила в тренировките,като не ми е нужен дългосрочен ефект,в смисъл 2-3часа и нагоре.

Carbohydrate

30.07.16
22:35

Тъй като не можеш да станеш по силен отколко то си, в разтояние на 2,3 часа, просто няма как да стане

Модерация: нарушение в условията за ползване на форума!

Мнението беше редактирано от Вероника Налбатска на 01.08.16 19:01.

Защо не пробваш Speed X3 на Lecheek? Това направо гърми. Не напомпва много, но енергията е един път. Гаранция ще го усетиш

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1