Всеки има нужда от начало! Бихте ли помогнали

Темата е заключена.

02.08.16
15:30

Здравейте на всички и блягодаря за отзива.
Значе аз съм 28 годишен 176 см 70 кг.
Целта ми е да започна да се грижа малко повечко за себе си и тялото си за което ми е нужна помощ поради това , че нямам особенно големи знания.
В момента нямам как да започна да ходя на фитнес ,но до два месеца ще имам тази възможност и затова се нуждая от тренировка в домашни условия и ефикасен хрателен режим или подбрано хранене.
Нямам особенно много подкожни , имам само в областа на корема.
Въпросът ми е следния
Как и какво мога да тренирам и какво трябва да включва закуската ми обядът ми вечерята и всички междинни яденета за деня.
Също така целта ми е да да стопя коремната мазнина , но да не загубя особенно много мускулна маса( нямам особенно ) и след това да започна да тренирам за мускулна маса и покачване на тегло
Работя в Макдоналц и почти всяка вечер се стремя да ям по нещо малко и не толкова калотична храна от там понеже да не стоя гладен( пилешки крилца пилешки хапки скариди но са панирани)
Много ще съм ви благодарен на всичките ако получа отговор.
Желая ви лек ден.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1