Всеки има нужда от начало! Бихте ли помогнали

Темата е заключена.

02.08.16
16:05

Здравейте на всички и блягодаря за отзива.
Значе аз съм 28 годишен,176 см,70 кг.
Целта ми е да започна да се грижа малко повечко за себе си и тялото си за което ми е нужна помощ поради това , че нямам особенно големи знания.
В момента нямам как да започна да ходя на фитнес ( но до два месеца ще имам тази възможност) и затова се нуждая от тренировка в домашни условия и ефикасен хрателен режим или подбрано хранене.
Нямам особенно много подкожни , имам само в областа на корема.
Въпросът ми е следния:
Как и какво мога да тренирам и какво трябва да включва закуската ми, обядът ми, вечерята и всички междинни яденета за деня.
Също така целта ми е да да стопя коремната мазнина , но да не загубя особенно много мускулна маса( нямам особенно ) и след това да започна да тренирам за мускулна маса и покачване на тегло
Работя в Макдоналц и почти всяка вечер се стремя да ям по нещо малко и не толкова калотична храна от там понеже да не стоя гладен( пилешки крилца , пилешки хапки, скариди, но са панирани)
Много ще съм ви благодарен на всичките ако получа отговор.
Желая ви лек ден.

Нарушение на условията за ползване: дублирана тема

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 02.08.16 16:06.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1