Ферментирала овесена каша

03.08.16
00:35

Здравейте,
някой запознат ли е и прави ли си така овесените ядки.Вариантите за ферментацията им са с кисело мляко или с пробиотик и топла вода.Въпроса ми е,понеже не трябва да ям известно време млечни продукти,какви трябва да са пробиотиците или няма значение и дали може продължително време да се приемат пробиотици по този начин?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1