Опит за комбиниране на видове хранене

04.07.05
15:16

Здравейте! За прьв пьт влизам в тоя форум, но го следя отдавна. Много полезни неща научих от него. Виждам, че има хора които са доста напред и знаят и са постигнали много. Само мога да ги поздравя, и да се уча от тях. Имам доста вьпроси кьм хората с голям стаж, но няма да бьрзам. Искам полека-полека да вляза в час и тогава ще задам по-сериозни вьпроси. За мен да кажа нещо - на 33 г. , ходя 3 пьти седмично на фитнес с цел покачване на мускулна маса и сила, занимавам се от година с това, преди никога не сьм тренирал силови спортове, не вдигам големи тежести, искам да постигна атлетично и добре оформено тяло без да бьрзам и внимавам да не претренирвам или да не се контузя. Заглавието на темата която се опитвам да задам е опит за комбиниране на видове хранене. Направих опит за покачване на мускулната маса чрез повишаване на приема на храна. 14 дни се храних много яко, след това нормално и след 14 дни пак повиших приема на храна, калориен шок. Резултата бе появяване на паласки, покачване на килограмите с 1,5 кг и малко на силата на вдиганията. От силовите показатели сьм доволен, но не и от визията, замазних се доста отстрани, вьпреки че качих 2 см в гьрба и гьрдите. Искам да ви питам за мнението ви, защото аз по принцип сьм сьс слабо  телосложение и бьрз метаболизьм. В момента сьм 73 кг, рьст 172. Целта ми е да стана 75 кг. чисто. Отпред иначе корема ми е горе -долу релефен, стегнат е като цяло,  но отстрани не е добре за фигурата ми. Чудя се да продьлжа ли с шоковата програма и да кача още кила и тогава да чистя или да направя известна пауза вьв времето, за да ми се нормализира метаболизма. Помага ли ви метаболизма и това, че вече познавате какво ви действа и какво не? Аз все още изпробвам как ми влияят различните видове хранене за да намеря оптималното за мен.

ВН

04.07.05
16:04

Жестоко си се объркал... Калорийния щок е базиран на високо калоричен следван от нискокалоричен режим с разлика между 2 та от 1500-2000ккал, в рамките на 22 + 22 дни при мъже. Прочети пак статията! Ако сехраниш в норма от 2500 ккал да кажем, в първите 11 дни по калорийния шок си на 3500 после падаш до 1500 за 11 дни и после на 3600 за 11 дни и на 1600 за 11 дена след което правиш 14-30 дена 2800 ккал поддържащ режим - тогава ще се наблюдава ефекта от калориен шок, твоето е било просто яко плюскане.

04.07.05
16:24

Благодаря за ценните сьвети, човек се учи докато е жив, ще преодолея грешките и ще продьлжа напред.

04.07.05
18:55

калолиен шок това си е чиста проба изтезание не се  подлагаи на ехрерименти ще ти струват скьпо храни се чисто само върти въглехидратите :)  :)  :)  :)  :)

04.07.05
20:09

За да доуточня - храня се като за маса, преди шока ядях по 4 пьти, а после ги увеличих на 6 пьти. Ям здравословна храна, а не боклуци.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1