Упражнения, които предпазват колената

09.08.16
15:15

Здравейте! Аз съм момиче на 17год. и много обичам да тренирам, но имам проблем с колената. Ходих на ЯМР ( ядрено магнитен резонанс ) и резултатът беше изменение на хрущялите, при което ортопеда ми каза, че трябва да си почивам шест месеца без да си натоварвам колената, изписа ми хапчета и ми каза, че повече не трябва да тренирам, ако искам болката да я няма, но не вярвам, че няма начин. Въпросът ми е дали можете да ми предложите някакъв вид тренировки, които да не натоварват колената, защото държа да остана във форма!

Carbohydrate

09.08.16
15:31

ами, това е серозно, защото мускулите на бедрата се тренират въз основа да движението на колянната става. Трябва ти специалист по скоро....Спортен лекар. Ако целта не е голяма, само някаква прилична форма, то може да се подберат упражнения, стига да се знае КАКВО движение можеш да правиш и до колко. Предполагам, че по-скоро, не можеш а и не трябва да правиш каквото и дае упражнение, защото здравето е по-ценно. Излекувай се и после ще правиш! Недей да правиш грешка и да тренираш въпреки опастноста да не проходиш!....Тренирай си горната част само....

09.08.16
15:43

Плуване ли си тренирала?

12.08.16
19:03

Да, тренирам плуване, но не ми харесва. А специално до тренировките, искам просто да поддържам добра форма, но ми казаха че няма как да тренирам.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1