12.08.16
14:55
Здравейте!Тренирам от 5 месеца вече във фитнес зала,имам доста проблеми относно храненето,защото винаги се озовавам в двете крайности-или прекалявам с храната или е прекалено малко,опитвала съм нвд,кетонен режим,палео диета и всякакви други чудеса,но те никога не даваха резултат и не защото не съм спазвала даденя режим,а просто защото тялото ми никога не регираше добре.Тренирам 6 пъти в седмицата-2 пъти крака,гърди;рамо;трицепс,бицепс;гръб,имам кардио 1 час кардио в определен ден,както и кръгова тренировка.Тренировачната програма я сменям през определен период от време.Преди време страдах от хранително разтройство,след което качих доста,може би има все още следи от него.Свалих доста,стегнах се,но имам да чистя.Нвд не помага,тялото ми не издържа без въглехидрати и колкото и да се опитвам след определен период се получава тъпчене с прости въглехидрати.
РБД:
Закуска:30гр. Овесени ядки+4белтъка 1 жълтък
1ч.л-ф.масло(без добавена захар)
След 3 часа:
100гр. Картофи +200гр. Пилешки гърди или риба тон в консерва в собствен сос
50гр.грах
След 3 часа:
Плод (ябълка ,банан,горски плодове)-150гр +ч.л ф.масло
След 3часа:
50гр.ориз +200гр.пилешко
50гр.грах
След 3 часа:
1 яйце + някаква салата с ч.л зехтин
+зеленчуци към всяко хранене
Общо калории:1450
Приемам всякакви съвети и забележки,целта ми е да имам мускулесто,оформено и стегнато тяло с възможно по-нисък процент мазнини ;)
Темата беше редактирана от Натали Кирилова на 12.08.16 15:18.
12.08.16
15:17
Хубаво, постарала си се, но някакви данни за теб да дадеш ?
РБД е прекрасен режим, защото позволява доста повече свобода. Като цяло самата храна е ок, просто виж съотношението В/Б/М как стои, също така няма нужда да се храниш през 3 часа. Изтегли първото хранене по-късно и след това хапни още 2 или 3 пъти, зависи колко голям прозорец се получава. Гледай да не събираш много въглехидрати и мазнини на едно хранене и д/г е това, което аз мога да ти кажа без да знам нищо за теб.
12.08.16
15:27
казано от satisfaction на 12.08.16, 15:17:
Хубаво, постарала си се, но някакви данни за теб да дадеш ?
РБД е прекрасен режим, защото позволява доста повече свобода. Като цяло самата храна е ок, просто виж съотношението В/Б/М как стои, също така няма нужда да се храниш през 3 часа. Изтегли първото хранене по-късно и след това хапни още 2 или 3 пъти, зависи колко голям прозорец се получава. Гледай да не събираш много въглехидрати и мазнини на едно хранене и д/г е това, което аз мога да ти кажа без да знам нищо за теб.
Здравей!Храня се през 3 часа,защото така се чувствам по-добре,примерно ако има по-голям прозорец огладнявам повече и на следващото хранене изяждам повече.Относно съотношението мисля,че белтъците са ми малко.Висока съм 1.68,тежа 63 кг.До скоро пиех протеин.
Мерките ми са:
Бедра:55см.
Ханш:93
Талия:62
Прасец:34
Бицепс:28
Качвам мускулна маса бързо,но мазнини свалям бавно.