11.02.04
17:30
Hi…niakoi moje li da preporacha niakoi steroid ot suplements.net .... ot dosta vreme gledam i ne moga da resha tochno koi da vzema..ama az sam i malko po vajen i iskam da e samo na hapcheta…to ne e edna….
misleh za metandrostenolon i sustanon..ama vtoro e na ijekcii…pakne sam i mnogo lubitel…... no vse pak ako vi se zanimava preporachaite neshto…..mersi…
хмм метан зоби якоо зоббб аве требе да се има в предвит че тия медикаменти са опасни и носят рискове не бива се пият кат бонбони !!!
по-здравиПС инзекционите са по безвредни за черния дроб и бих ти препръчал ако зимъsh стероиди да не изхвърлях инзекционите
11.02.04
22:56
dobre..a za injekciite niakvo po podrobno opisanie za tova kade i kak se biat…...ne sam mnogo zapoznat sthoto do sega ne mi se e nalagalo…to ne che sega mi se nalaga de :lol: daite link ili ot kade da si vzema inf. (shto li pitam az…horata sa izmislil www.google.com ama nali vinagi e po lesno ako niaokoi ti kaje na gotovo) :( ....... do sega sam si bil samo B12 ama beshe predi mnogo vreme….shtom oshte sam jiv pravilno sam go napravil :D ade bye za sia :) 10x
ето тук подробно можеш да прочетеш как се бият инжекциите
13.02.04
07:10
mersi :) shte gi razgledam :)