15.08.16
15:38
Здравейте !
Тренирам за маса от вече някъде 2 месеца- и не знам дали ми се струва, но в стремежа си да се наяждам пълноценно- май леко съм натрупал мазнини най- вече в коремната област...и така въпросът ми е имали начин- и струва ли си, да правя кардио тренировки, докато тренирам за покачване на маса? От една страна, познавам хора, който са натрупали доста голяма количество маса и в същото време почти никакви следи от подкожни мазнини...от друга страна, почти всеки нацепеняк в зала, в която тренирам, има корем(доста забележим)...и се чудя да тичам ли за да отстраня тези натрупани мазнини...или вече като постигна масата, която желая, да мисля за изчистване ?
Благодаря за отделеното време !
пп. съжалявам ако има вече такава тема !
15.08.16
17:01
Просто тренирай, всичко ще си дойде на мястото. От 2 месеца тренираш, а искаш хем да качваш, хем да сваляш... Изчакай малко, бъди постоянен... Какъв е тоя стремеж да искате всичко веднага, без да си направите усилието да изчакате поне година-две....
15.08.16
20:38
Мисълта ми е дали е нужно ,примерно, да намаля количеството храна или да правя 1-2 пъти в седмицата кардио- за да изразходя останалата енергия, която в моя случай се превръща в мазнини. Някак си да намеря баланс да имам достатъчно енергия за добра тренировка и да не остава неизразходвана, която да се преобразува в подкожни мазнини. Това исках да кажа, иначе ,разбира се, няма как да тренирам от 2 месеца и да очаквам тяло като на модел !