Комбинация от Beta Ecdysterone и D Aspartic Acid ?

16.08.16
21:43

Здравейте до сега почти не съм използвал тест бустери. Интересува ме дали е удачка комбинацията от D Aspartic Acid и Beta Ecdysterone. Плама ми е да приемам Beta Ecdysterone на два пъти на ден по 300 мг в продължение на 30 дни след което да направя две седмици почивка и да повторя цикъла. D Aspartic Acid ще приемем 11 дни по 3 mg на мен след което ще направя седмица почивка след което ще повроря цикъла от 11 дни, след което две седмици почивка и отново два пъти по 11 дни. Също така имам и трибулос който ще пия един месец, две седмици почивка и отново един месец по 900 мг на ден на осем часа. Благодаря.

Удачна е, на мен ми допада. Можеш да включиш и към цялата тая работа коприва.

18.08.16
14:04

А защо само 11 дни ще го пиеш ДАА, давай поне месец. За Бета Екдистерона продуктите с толкова много милиграми 300-500-1000 са ми малко съмнителни, макар, че някои от тях работят. Бих те посъветвал да потърсиш нещо с 25-30 мг.

18.08.16
23:20

Следвам указанията на опаковката :) но от статията която прочетох тук, че увреждъл мозъка, май ще се откажа да го пия.  За екдистерона може би не е 100 процента чист и май зависи от кое растение се извлича. С него може да пробвам  четири седмици като ще увеличавам дозата пропорционално от 300 до 1200 мг.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1