Извадено рамо - кинезио ленти

19.08.16
13:47

Здравейте,

преди 6 седмици извадих рамо и ми го намести ортопед. След третата седмица махнах ортезата, но нямах възможността да ходя на терапевт следващите 2 седмици, но въпреки това от тогава до сега правя ежедневно упражнения за раздвижване и сила. Сега нямам болки в рамото, като сила е ОК единственото, което не мога е да направя движението, което е като да извия ръцете за раммена преса или клек зад врат, но предполагам е нормално за този етап.
Не пришпорвам възстановяването, но някой пробвал ли е кинезио ленти при тази контузия или дали знае дали биха ми помогнали за по-бързо/добро оздравяване?

Не е лошо да пробваш, вече има и готови - нарязани за областта, която те интересува, така че давай, опитай, ще усетиш облекчение със сигурност.

19.08.16
15:52

казано от UnixCrew на 19.08.16, 13:47:

...
Не пришпорвам възстановяването, но някой пробвал ли е кинезио ленти при тази контузия или дали знае дали биха ми помогнали за по-бързо/добро оздравяване?

Терапевтичен инструмент са, стабилизират и ще ти помогнат да не се контузиш пак.Със сигурност няма да ти навредят.

19.08.16
16:12

Благодаря за отговорите.
@Ростислав, от къде мога да намеря тези готовите? Във всяка аптека ли ги има или трябва да търся санитарна?

Потърси spidertech :)

24.07.17
16:50

Готовите форми не стават за нищо! Хубаво е терапевт да ги постави и за всеки проблем си има специална методика, ако сте спортист е хубаво да вземете лентите на Арес но ако сте любител може да пробвате и с китайските

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1