19.08.16
13:47
Здравейте,
преди 6 седмици извадих рамо и ми го намести ортопед. След третата седмица махнах ортезата, но нямах възможността да ходя на терапевт следващите 2 седмици, но въпреки това от тогава до сега правя ежедневно упражнения за раздвижване и сила. Сега нямам болки в рамото, като сила е ОК единственото, което не мога е да направя движението, което е като да извия ръцете за раммена преса или клек зад врат, но предполагам е нормално за този етап.
Не пришпорвам възстановяването, но някой пробвал ли е кинезио ленти при тази контузия или дали знае дали биха ми помогнали за по-бързо/добро оздравяване?
19.08.16
15:50
Не е лошо да пробваш, вече има и готови - нарязани за областта, която те интересува, така че давай, опитай, ще усетиш облекчение със сигурност.
19.08.16
15:52
казано от UnixCrew на 19.08.16, 13:47:
...
Не пришпорвам възстановяването, но някой пробвал ли е кинезио ленти при тази контузия или дали знае дали биха ми помогнали за по-бързо/добро оздравяване?
Терапевтичен инструмент са, стабилизират и ще ти помогнат да не се контузиш пак.Със сигурност няма да ти навредят.
Благодаря за отговорите.
@Ростислав, от къде мога да намеря тези готовите? Във всяка аптека ли ги има или трябва да търся санитарна?
22.08.16
17:12
Потърси spidertech :)
24.07.17
16:50
Готовите форми не стават за нищо! Хубаво е терапевт да ги постави и за всеки проблем си има специална методика, ако сте спортист е хубаво да вземете лентите на Арес но ако сте любител може да пробвате и с китайските