21.08.16
00:43
Здравейте , следният проблем е , че преди време бях в наднормено тегло , отпуснат и много прегърбен , започнах да тренирам и отслабнах , мисля че леко коригирах и стойката , но не напълно , тъй като сам виждам , че имам лека кифоза , но другото нещо , което ме притеснява е - Един от прешлените на гърба ми е изскочил и това го имам от много години , когато се прегърбя изпъква и си личи , напипва се и това ме притеснява , никога не ми е правил проблем , нито болки нищо , но съм сигурен , че не трябва да е така и след време може да ми направи страшни проблеми , затова предпочитам да намеря решение сега , а не да чакам да стане късно.. Някакви идеи какво може да е причинило това (най-вероятно от прегърбената стойка дълги години?) , дали е проблем и ако да , как да се коригира? Благодаря.
21.08.16
10:04
Здравей!
Направена ли е консултация със специалист?
21.08.16
13:37
Не съм посещавал , освен личния , като не беше свързано даже със съответния проблем , тогава спомена , че имам леко гръбначно изкривяване и прискрипан седалищен нерв (ишиас предполагам). От там си давам сметка , че може би това изкривяване е причинено от разместването на прешлена. Иначе конкретно за това , не съм се обръщал към никакъв специалист и не съм си правил и снимка.