24.08.16
22:46
Здравейте, първо искам да се извиня, ако тази тема я има вече, но просто имам малко време на лаптопа и предпочитам да напиша нова тема, а ако има такава тема модераторите си знаят работата. ;д
Та ВЪПРОСИТЕ са ми следните ... :
- искам да си купя протеин и нещо отстрани, което да зимам с протеина... моля ви препоръчайте ми протеин и други добавъчни вещества, които ще ми помогнат да кача мускулна маса и искам да изчистя излишни мазнини тъй като процента подкожна мазнина ми е към 22-23, също така да имам повече издържливост по време на тренировка и да мога да възстановявам след тренировка
аз тренирам 6 пъти в седмицата като 1 от тези 6 ми е ден за кардио и корем(може да звучи странно ;д) но не съм човек с възможности за стриктно изпълнение на диети, а просто избягвам вредни храни и си ям когато мога каквото мога.
по принцип знам че има няколко вида протеини и по тази част не съм запознат, но ми препоръчаха 2вида протеин и 1 вид CGT, но след разравяне в интернет разбрах че разликата между 3тепротеина е 20 лева и то този който е по евтин според мен е по добър, а единствено във усещането от вкуса ми казаха че по скъпия е по добър, а 3тия протеин съдържа ензими та въпроса ми е кой от протеините да взема и ако имате някаква идея да препоръчате друг който мислите че е по добър отстрана на вещества, тъй като вкуса не ме интересува.
ПРОТЕИН 1 SILVER NUTRITION 100% Pure Whey по-скъп
ПРОТЕИН 2 PURE Whey
ПРОТЕИН 3 Pure Whey + Enzymes
ЦГТ CGT Blast+
по важно ми е кой протеин да избера, а вече иам ли смисъл с това да го съчетавам или ако дадете друг по добър съвет
МОЛЯ ВИ ДА Е В ТОЗИ ФИНАНСОВ КРЪГ
Нарушение на условията за ползване: Темата не е според условията за ползване на форума
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 24.08.16 22:46.