Мислите ли, че съм skinny-fat?

27.08.16
11:44

Здравейте, момче на 16 съм и тежа 76кг на височина от 1.80.Тренирам от 2 месеца базови упражнения и съм качил към 10кг.Знам, че нямам големи резултати.Ще дам мои снимки и искам да си дадете мнението и да ми кажете дали мислите, че съм станал т.нар. skinny-fat тип.Забелязвам, че ми се трупат мазнини около корема и по ханша и съм заформил малко женски тип ханш.Също искам да кажа, че не съм спазвал някакви диети.Ям тесто и въобще всичко каквото ми се яде.Кажете ми какво да направя и да променя, за да разкарам мазнините по корема и да прибера ханша.

Закрит Акаунт

27.08.16
11:53

Ами то ханша не се види ич. Имаш явно предвид талията.......това дето го мериш около корема е талия, ханша е дупето 8-)
Иначе си добре.

27.08.16
12:00

Да, талия.Моя грешка.Извинявам се.

27.08.16
12:02

Изглеждаш добре, вижда се че си започнал да тренираш, мисля че след 6-8 месеца промяната ще е сериозна, стига упорито да натискаш тежестите и да не прекаляваш с тестото, захарта и алкохола. Разкарай безалкохолните, енергийните напитки, кроасаните, баничките, дюнерите и 3в1.
Оправи си стойката- гърбиш се, изпъчи и тея гърди. Слабичък си, не знам как си изглеждал с 10 кг по-малко, но си тръгнал в правилната посока. Клек, лежанка, тяга, набиране, гребане и раменна преса са нещата, които на първо място ще оформят тялото ти към по-мъжествено, по-мускулесто и по-твърдо. Можеш да си тренираш и други активности- бягане, спринтове, футбол, баскетбол, каквото те влече, ще ти е от полза.

27.08.16
19:38

Не си скини-фат, дори и в момента, а когато си тръгнал също не си бил, бил си просто скини, кльощав. Нормално е да се омазниш малко когато си в период на покачване на маса. Гледай да не ядеш съвсем всичко и по колкото ти се яде. Хората препоръчват контролиран калориен излишък и добри източници на енергия. Яж повечко протеини и само качествени въглехидрати и мазнини. Банички, понички, пържени картофи, вафли и солети не. Продължавай да тренираш базови упражнения. Когато започнеш да харесваш количеството мускули по тялото си и/или силата, която си придобил, вече може да почнеш да мислиш да си съставиш хранителен режим и да си сметнеш калории да почнеш полека да изчистиш мазнините, продължавайки да тренираш, за да запазиш мускулите, които си направил.

Мнението беше редактирано от Димо на 27.08.16 19:39.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1