Лека форма на гинекомастия? (снимки)

28.08.16
00:46

Здравейте! на 25 години съм, 196 см, 89 кила. Преди 11-12 години ми се появиха някакви бучки в гърдите и набъбнаха с времето. Като бях на 17 стария ми личен лекар ми каза че с времето проблема сам ще се реши. Е да, ама не. На пипане е много жилаво като го стисна малко. Много ми бие по самочувствието. Ето снимки (лошо качество)

На 3та снимка се вижда най добре според мен.

От десетина дена ходя на фитнес, с първоначална цел да стегна мускулатурата. Правя и спринт интервали с цел да сваля и процентите телесни мазнини. Сегашния ми личен лекар ми казва че си внушавам... Честно казано ми идва да я опердаша. Нямам пари за пластичен хирург, но разбрах че можело и по клинична пътека. Не ме притеснява операция, дори белезите от нея. Единствено се опасявам да не се получи а-симетрия. Имам намерение да си направя една доста огромна татуировка на гръдния кош и ще е малко тъпо да ме режат след това и да я развалят. За това искам да се оперирам възможно най-скоро. За еднокринолог или мамолог да искам направление?

Чакам коментарите ви

10-тина дни ? Операция ? Да не съм в бг-мама?!?!?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1