Получаване не GMP сертификат

30.08.16
13:26

Здравейте! Не знам кой е правилният раздел, най-вероятно съм го объркал, тъй че, моля преместете ме в правилния. Търсих в сайта, не открих това, което ме интересува. Въпросът ми е: как е възможно конкретен човек да получи сертификат, че работи с GMP (Good manufacturing practice)? Не става въпрос за компания, а за човек. Благодаря!

Без да гледам условията за септификация - сигурен ли си, че физическо лице може да бъде сертифицирано изобщо?

30.08.16
14:29

Това е задължително за лекарствата, но ако си производител едва ли е питаш тук. Иначе си търсиш сертифицираща фирма , която ти прави ИСО. Няма за физически лица. Общо взето сумите са 5 цифрени.

30.08.16
20:10

Много благодаря за отговорите. Точно там е работата, че и аз не знаех, че физическо лице може да получи такъв сертификат. Най-вероятно не става въпрос за сертификат за отделен човек, а нещо по-сложно. Не става въпрос за мен и не мога да дам по-подробна информация. За компании или фирми, да. Много ми помогнахте, благодаря!

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1