Избор на слушалки/тапи за тичане

01.09.16
10:50

Дайте препоръка за хубави слушалки тип тапи.

Ще ги ползвам на телефон по 30-40 мин на ден, докато тичам/кростренажор/велоергометър.
Ще се слуша музика със стрийм качество - youtube, радиа и по-рядко мп3, че ме мързи да си ги тегля :)

Бюджет до 100лв.
Сега ползвам някакви HAMA за 15лв, свирят някак си, но ми се ще да пробвам с нещо по-висок клас.
Гледам има разни спортни модели, които изолират външния шум.
Просто пример, не знам дали са читави:
http://www.philips.bg/c-p/SHQ2300LF_00/actionfit-sports-headphones/specifications

01.09.16
11:58

Avantree Joger са твойте слушалки.
Ползвал съм ги и останах приятно изненадан. Напълно покриват всичките ти критерии., че даже и отгоре :)

Аз от 4год.ползвам Bose Soundtrue in Ear. Не са мръднали грам, но реших да ги сменя с Creative защото исках нещо без кабел.

01.09.16
15:21

Бозата са уникални слушалки, ама са доста над 100лв :(

03.09.16
02:24

Аз съм любител на Sony, от по-народните марки - имат водоустойчиви модели, които могат да се ползват и по време на плуване, освен и за друг спорт, и са на доста приемлива цена - малко над 100 лв. Освен това ги има в нашите магазини от отдавна. На всички sony-та е малко неудобно управлението - пестят бутони, но като свикнеш не пречи.

И аз много харесвам и препоръчвам тези на Sony!

04.06.18
13:37

На самсунга ми са добри и си ползвам тях.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1