Тънка коремна стена - проблеми?

02.09.16
16:58

Здравейте.Като дете(или по скоро бебе) съм имал херния,мисля,че пъпна.Оперира ли са ме,оправил съм се.Това го разбрах сравнително скоро(че съм имал херния) от майка ми.До сега не съм имал никакви проблеми с корема и натоварването му с упражнения за корем и мъртва тяга.В края на разговора ни каза,че съм имал тънка коремна стена.Търсих доста относно това , но не намерих нищо.
Та въпроса е тънката коремна стена ограничава ли ме в натоварването и има ли някакви рискове с нея?

02.09.16
17:36

Здравей,

А майка ти как по- точно е измерила дебелината на коремната ти стена и дали не се е променила с времето?

02.09.16
22:39

казано от Димо на 02.09.16, 17:36:

Здравей,

А майка ти как по- точно е измерила дебелината на коремната ти стена и дали не се е променила с времето?

Малко късно отговарям,но нямах по ранна възможност;
Не мисля,че ми я е мерила,а май докторите са казали това.
Незнам дали се е променила,защото въобще си нямам на идея какво е коремна стена.Единственото което мога д кажа е,че имам коремни мускули(като маса)

02.09.16
23:19

Коремната стена са всички кости, мускули, кожа, мазнина и другите тъкани които образуват стената пред коремната кухина. Няма как да ти е тънка щом имаш коремни мускули. Явно това е било отдавна и от тогава си се погрижил да го поправиш.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1