Умора

05.09.16
16:58

Здравейте!
Казвам се Тишо и съм на 19 години, от скоро работя в един склад от 6:00 до 11:00.
Ставам горе-доло в 5:00 и след работа съм доста изморен за да отида на фитнес и обикновенно спя по 2 часа, но дори и като спя като стана се чувствам изтощен. Какво бихте ме посъветвали за да имам енергия и да съм бодър по време на тренировки.

05.09.16
17:25

Кафе и хъс.

Мнението беше редактирано от Pleasure на 05.09.16 17:25.

Може да е необходимо малко време на тялото да се пригоди.

Наложи си първите няколко пъти, че трябва да отидеш и след това ще е по-лесно.

Кафе определено може да е от полза, както и някои хранителни добавки като азотен бустер.

05.09.16
22:20

така става като смениш режима на спането.
Кофеина е добрър вариант, но той има моментно действие. Има доста добри продукти вече на пазара, които могат трайно да те тонизират.

05.09.16
22:30

казано от Nikola Penev на 05.09.16, 22:20:

Кофеина е добрър вариант, но той има моментно действие. Има доста добри продукти вече на пазара, които могат трайно да те тонизират.

Би ли пояснил за тези продукти.

05.09.16
22:41

казано от Тишо Петров на 05.09.16, 16:58:

Здравейте!
Казвам се Тишо и съм на 19 години, от скоро работя в един склад от 6:00 до 11:00.
Какво бихте ме посъветвали за да имам енергия и да съм бодър по време на тренировки.

Ми колко си висок и колко кила си? Какъв тип телосложение? Слаб, наднормено тегло, атлетичен? Ако работата ти е тежка физическа ще те натоварва като някой фитнес и няма да имаш сила за тренировки. Затова ходи 2 пъти седмично. Единия път през почивен ден, събота или неделя. А втория път след 2-3 дни през работната седмица..

Ти като работиш от 06.00 до 11.00,какво ти пречи след работа да ‘удариш една глава’ и към 19.00 да отидеш на фитнес?

06.09.16
20:31

казано от Тишо Петров на 05.09.16, 22:30:

Уини 50, много добър тонус в еждневието и за работа и за тренировки, просто като ти видях проблема и се сетих за това.

07.09.16
11:19

казано от Nikola Penev на 06.09.16, 20:31:

Уини 50, много добър тонус в еждневието и за работа и за тренировки, просто като ти видях проблема и се сетих за това.

Уини50 е ксеноандроген, ползвал ли си го или просто им правиш реклама. Дай повече инфо от личен опит, ако имаш такъв.

До автора на темата, трябва ти малко време да се адаптираш към новото ти ежедневие. Погледни си храната, вкарай малко повече комплексни въглехидрати и достатъчно белтъчини, имаш време и да спиш след работа.

07.09.16
13:08

казано от deqn91 на 07.09.16, 11:19:

казано от Nikola Penev на 06.09.16, 20:31:

Уини50 е ксеноандроген, ползвал ли си го или просто им правиш реклама. Дай повече инфо от личен опит, ако имаш такъв.

До автора на темата, трябва ти малко време да се адаптираш към новото ти ежедневие. Погледни си храната, вкарай малко повече комплексни въглехидрати и достатъчно белтъчини, имаш време и да спиш след работа.

Не бих си позволил да говоря за нещо което не съм пробвал, камо ли да правя реклама. Честно казано не исках да казвам име или марка  на  някаква добавка, но така се стекоха нещата.
Пробвал съм , затова го казах, и това което ме впечетли е че още след няколко дена прием бях доста по-бодър , сабуждах се наспан, доста работоспособен, Бях в подобна ситуация работех от в7 до 15 след работа винигаи полягвах и след това ходех на тренировка. Като го вземах в един момент след работа спрях да лягам да почивам, естествено вечерта умората си е умроа и се припада, но на следващия ден пак кукуряк, една таблетка с кафето на гладно и работния ден трагва(и тренировъчния).
Така , че в подобна ситуация това нещо ме впечатли

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1