Monika`s Diary

Темата е заключена.

Здравейте! От много време следя сайта ви и чак сега реших и аз да си създам свой собствен дневник. Просто сега събрах смелост, защото съм на 13 години и съм сигурна, че почти всички тук са по-големи от мен. Абе накратко малко ме е срам. :D Преди година по това време всеки ден се тъпчех с вафли, шоколади, пици и тем подобни храни. И предполагам се сещате на къде отиват нещата...Да...напълнях доста (спрямо годините и ръста ми) :( Тогава бях на 12 години и бях достигнала 60 кг при ръст 160-161. Да, направо си беше покъртително за мен. Нямаше и ден в който да не си похапна от тестените закуски в училище, а по-късно като се прибера и някой друг десерт. Сега като се сетя за това направо се чудя дали това изобщо съм била аз. Но един ден чашата преля и аз се изнервих до краен предел. Казах си, че трябва да започна да се храня по-нормално и да се движа повече. Започнах да се опитвам малко по малко да се отърва от излишните килограми, въпреки, че нищо не разбирах. Не знам колко неща бях прочела за да започна да се храня правилно, но това отне време. Ето ме сега около година по-късно вече съм 50 кг при ръст 165. Сега консумирам захар много рядко, но не говоря за вафли и бисквити. Тях вече дори не ги лизвам. Та реших да ви опиша как минава един мой ден, защото предполагам вие сте с по-голям опит и бихте могли да ми кажете къде греша (ако греша) и с какво бих могла да се поправя. (blush)

Закуска 07:00
-3 с.л овесени ядки варени във вода с банан и канела
07:50-08:30 Тичах в парка с една приятелка. Тичаме там всяка сутрин без Събота.
Междинна закуска 10:00
-30 гр сурови ядки
Обяд 12:20
-две сварени яйца, 50 гр извара, чаша мляко и една филийка от хляб ‘’Вита,, с Лимец
15:30-16:00 тренировка
Вечеря 17:30
-печени пилешки дробчета, 50 гр кашкавал и 100 гр шопска салата (по принцип не ям дробчета, но сега така се случи)

Ще чакам вашите мнения. Приятен ден! (giggle) (wave)

Темата беше редактирана от Моника Николова на 09.09.16 14:12.

Закрит Акаунт

09.09.16
14:30

Те съфорумниците ще изразят мнение, но в какво се състои тренировката ти. Питам, защото е важно - виждам, че е била половин час, но как и какво точно тренираш, колко пъти седмично възнамеряваш да го правиш и т.н.

Мнението беше редактирано от Закрит Акаунт на 09.09.16 14:31.

Здравей и добре дошла! Няма от какво да те е срам. :) Поздравления за решението да направиш нещо полезно за себе си.

Закусваш малко преди бягането - създава ли ти дискомфорт това, докато бягаш?
На този етап съветвам към обяда да добавиш салата + полезни мазнини. :)

Подкрепям мнението на Dydo да описваш по-подробно тренировките си, ако желаеш да получаваш съвети и там или пък да ги проследяваш.

Мнението беше редактирано от Вероника Налбатска на 09.09.16 17:04.

Тренировките ми всеки път са различни. ;) Понякога интензивни, аеробни или кардио, даже и силови. Мисля, че е важно да кажа, че тренирам в домашни условия. Днес тренирах главно цялото тяло като наблягах на клекове с гира, коремни преси, лицеви опори, подскоци “звезда”, бърпита, правих и планк. Разбира се не само това, но главно наблягах на тези упражнения. А до колкото продължителността и честотата тренирам около 4-5 пъти седмично по 30-40 минути. (blush) И не, не ми придава дискомфорт, даже се чувствам по-енергична. И благодаря за съвета.

Мнението беше редактирано от Моника Николова на 09.09.16 17:08.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1