Конструиране на рамка и инсталация за набиране в домашни условия

09.09.16
15:05

Здравейте,

Имам желание да си конструирам маймунарник за набиране зад къщата. Става дума за инсталция от тези, които на запад инсталират в някои фитнес зали и не мога сам да открия фирма или майстор, който се занимава с подобни неща.

Става дума за такова нещо:
https://berrysweetlauren.files.wordpress.com/2013/06/crossfit-louisville-east.jpg

Eстествено, тъй като е в домашни условия, ще е по-малко. Много моля ако някой може да ми свърши работа или да ме свърже с някой, който може, да драсне един ред.

Благодаря :)

09.09.16
17:07

А в кой град ще го инсталираш? Всеки заварчик или фирмичка за конструкции трябва да може да ти го направи.

10.09.16
06:19

Искам да го инсталирам в София. Колкото до заварчика, принципно не би било проблем, но мисълта ми е по скоро или да се свържа с фирма, която внася такъв вид релси и модули за нашенския пазар или с някакъв вид производител, цех или работилница, който може да ги изработи у нас.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1