09.09.16
16:29
Накратко - на 32 съм и имам шкембе, което искам да махна. За това тръгнах на фитнес. Треньорът ми препоръча да разпределя храната ви в пропорция:
Въглехидрати: 45%
Белтъчини: 35%
Мазнини: 20%
При калорийният дефицит, който зададох ми излиза нещо от рода:
Въглехидрати: 222 гр.
Белтъчини: 172 гр.
Мазнини: 44 гр.
Проблемът е, че не мога да се вместя в тези 44 гр. мазнини. В повечето случаи каквото и да ям все има някакви мазнини и с храненията общото им количество за деня бързо нараства. И другите 2 неща са ми трудни да ги нацеля, но само мазнините ги превишавам и така нарушавам пропорцията. Примерно за вчера съм приел следното:
Въглехидрати: 160 гр.
Белтъчини: 185 гр.
Мазнини: 82 гр.
За днес въпреки, че имам да ям още данните са следните:
Въглехидрати: 42 гр.
Белтъчини: 76 гр.
Мазнини: 55 гр.
Искам да попитам за съвет какво да правя с тези мазнини. Трябва ли да изхвърля от храненията всичко, което има мазнини? Примерно вчера изядох 2 пържоли свински врат и само от тях имам 32 грама мазнини.
Винаги отделяй видимите мазнини или направо избирай по- сухо месо. Не яж кожата никога. Не пържи никога. Не слагай никаква мазнина на салатите, не яж много сирене и кашкавал, не яж ядки и така.
09.09.16
20:05
Треньорът ти е прав. А продуктите, които употребяваш, не са много подходящи, ако надхвърляш толкова препоръчаното количество. Може би трябва да го питаш за здравословното хранене ;)....
Накратко - на 32 съм и имам шкембе, което искам да махна. За това тръгнах на фитнес. Треньорът ми препоръча да разпределя храната ви в пропорция:
Въглехидрати: 45%
Белтъчини: 35%
Мазнини: 20%При калорийният дефицит, който зададох ми излиза нещо от рода:
Въглехидрати: 222 гр.
Белтъчини: 172 гр.
Мазнини: 44 гр.Проблемът е, че не мога да се вместя в тези 44 гр. мазнини. В повечето случаи каквото и да ям все има някакви мазнини и с храненията общото им количество за деня бързо нараства. И другите 2 неща са ми трудни да ги нацеля, но само мазнините ги превишавам и така нарушавам пропорцията. Примерно за вчера съм приел следното:
Въглехидрати: 160 гр.
Белтъчини: 185 гр.Мазнини: 82 гр.
За днес въпреки, че имам да ям още данните са следните:
Въглехидрати: 42 гр.
Белтъчини: 76 гр.
Мазнини: 55 гр.Искам да попитам за съвет какво да правя с тези мазнини. Трябва ли да изхвърля от храненията всичко, което има мазнини? Примерно вчера изядох 2 пържоли свински врат и само от тях имам 32 грама мазнини.
Ами питай тоя дето ти го е задал как да го съставиш с тези параметри.
МНого протеин това как ще го изядеш, тренерът кво вика по въпроса.
Прилича ми на билдерско хранене което надали работи при теб,а и не може да си си го хранил 32 години и да искаш да го махнеш за 12 месеца шкембенцето.
12.09.16
11:47
От около 2 дена имам прогрес с мазнините - просто много внимавам какво ям и избягвам всичко с мазнини. Може да се каже, че вече се вписвам в предписаните, като ги надвишавам с около 5 грама.
Трудно ми е обаче да докарам въглехидратите и белтъчините. Имам чувството, че ям непрекъснато, когато имам възможност и пак не ги стигам. И най-странното за мен е, че с този режим и калориите за деня са ми ниски и не ми е никаква мъка да ги държа ниски. Явно като не ям мазнини от белтъчини и въглехидрати не идват много калории.
Шкембето не съм го хранил 32 години. Докато не минах 21 години бях много слаб (62 - 65 кг). След това започнах работа, започнах да ям много пържени картофи и шоколади и се появи гадното шкембе.
За протеинът треньорът ми казва да ям по по-големи количества месо и повече от протеина на прах да пия. До сега все сядах да ям с една пържола, която е около 130 гр. и пиех на 2-пъти по 20 грама протеин на прах. Треньорът ми каза, че той яде поне по 200 гр. месо на ядене и след тренировка да пия по 40 грама протеин на прах. Като цяло ми е трудно, защото имам чувството, че не трябва да ходя на работа, а само да ям по цял ден, за да докарам числата, но сигурно това е, защото още не съм свикнал с режима.